Odlazak mladih u svet Srbiju godišnje košta i do dve milijarde evra

Ostavite komentar


  1. Poreski obveznici pune budzet drzave Srbije i placaju za skolovanje svoje dece kroz punjenje budzeta.
    Ti poreski obveznici jesu Srbija.
    Da ti poreski obveznici, roditelji, nisu u Srbiji gde rade za 300 ili 400 eura u turskim fabrikama, mogli bi da budu u Norveskoj ili Finskoj gde bi radili iste poslove za 2500 EUR.
    Srbija treba da im kaze hvala, a ne da poteze pricu kako su njihova deca trosak i izgubljena investicija. Roditelji su sami investirali u svoju decu i drzavni obrazovni sistem Srbije tako da je cela prica pogresno postavljena.
    Naravno da ce svi da idu zato sto ne samo da su plate bedne nego i odnos prema radnicima, ucene i zlostavljanje radnika itd.
    A Srbiju kostaju izmisljeni poslovi, komisije, ambasadori, sekretari i ostala boranija, osionost, bezobrazluk, nepravda, nekaznjavanje, stavise nagradjivanje bilionskih pljacki drzave u poslednjih 30 godina. To kosta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.