Odluka o radu škola biće saopštena sutra

Da li škole prelaze na onlajn nastavu?

Ostavite komentar


  1. Vidi se da naprednjaci nisu isli u školu. Saopštenje u petak kako treba organizovati nastavu od ponedeljka! Pa marsovci bi bolje smislili…

  2. Da sacekamo da nam jos neko dete umre ili zavrsi na respiratoru, ili da nam se u bolnici desi V-3, pa mozda onda neko i reaguje.Naravno bolesna deca, koju cesto lecimo sms porukama i koja odlaze iz ove zemlje glavom bez obzira i nisu neka vest.

  3. Nema ništa od on line nastave. Jednostavno su pustili da se svi zarazimo, izgubili smo samo vreme kada su nas zatvarali ,a ništa nije postignuto. Surovo jeste, ali nema drugog načina.

  4. Svi na online nastavu. Bolesna i kovid pozitivna deca dolaze na nastavu jer je roditeljima karijera vaznija. Nastavu nema ko da drzi jer su nastavnici na bolovanju.

  5. Moje dete se zarazilo u školi , ima bronhijalnu astmu, dok je bilo moguce bio je na online nastavi a sad kad je morao krenuti u školu zarazio se i zarazio nas roditelje.Neka ne govore da se deca zarazavaju u porodicama i nose virus u škole , to je baš suprotno,kao da zele da se sto vise dece zarazi .Ako je online nastava cena za zdravlje treba da se predje na online.U školu samo idu da se kaže da su tamo, pola časova nemaju i lutaju gore dole ili roditelji plaćaju karte i 100 evra kao mi a ništa ne uče nego idu da ze zaraze a i svoju porodicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.