Održan protest roditelja u dvorištu škole u kojoj je Kristijan Golubović snimao spot 1Foto: Screenshot

U dvorištu OŠ „Đura Jakšić“ na Kanarevom brdu održan je protest roditelja koji su negodovali zbog toga što je u prostorijama ove škole sniman spot grupe „Crni Cerak“, u okviru kog je u poseti školi bio i osuđivani kriminalac i zvezda rijalitija Kristijan Golubović.

Nakon sastanka su roditelji za N1 rekli da se direktorka branila navodima da nije znala da će se Kristijan Golubović pojaviti u prostorijama škole, kao i da nije imala informacije o kakvoj se muzičkoj grupi radi.

Prema rečima roditelja, direktorka je na savetu rekla da su se deca veoma obradovala kada su videla Kristijana Golubovića, kao i da su učenici obožavaoci Crnog Ceraka. Prema rečima roditelja, direktorka ih je čak i osuđivala zato što im deca slušaju takvu muziku, a sa sebe time skidala odgovornost.

Roditelji dece nisu želeli da stanu pred kamere N1 TV, jer se plaše da bi to moglo loše da se odrazi po njihovu decu.

Podsetimo, Kristijan Golubović se na svom Instagram profilu pohvalio snimkom koji je načinjen tokom posete školi. Snimak je naslovljen – „Vaš omiljeni profesor“, a u njemu Kristijan Golubović uzvikuje: „To je čuvena učionica sa decom sumnjivog rasta“ i „Degenerici“.

Prema rečima reporterke N1, sastanak Saveta roditelja je protekao veoma burno. Zbog velikog interesovanja je i odlučeno da se roditeljima koji nisu članovi Saveta ne dozvoli prisustvo. Međutim, na kraju su ipak prisustvovali svi koji su želeli.

Kako navodi reproterka N1, neka od dece koja su anketirana u ovoj školi navela su da se u pesmama ovog izvođača radi o „drogama, alkoholu, ubijanju i otmicama“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari