Održana Parada ponosa u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Kad se parada organizuje sa 5 policajaca a ne sa 5000 mozemo reci da smo drustvo jednakih.
    Ideja parade je razumevanje grupe i gradjana a ne razdvajanje.

  2. Kako je opisano u tekstu, ovo je bila prava racija. Samo što se takva aktivnost sprovodi za grupe koje krše zakon i moral. Ovde je bilo obrnuto, racija je napravljena za većinski deo građana Beograda. Ne mogu se nikakva prava ostvarivati ugrožavanjem slobode većine. A to se desilo i to brutalno. To nije i ne može biti dobar put. Sramota!

  3. Ко вам брани да се волите и на јавним местима осим у четири зида?

  4. Eto nama najveceg i najopravdanijeg razloga za promenu Ustava! Nije to ni preambula, Kosovo a ni vojna neutralnost. Vec da se omoguci da se nasa premijerka mogla da uda, sto legitimno traze prajdovci. A posto se prisutna premijerka nije posebno osvrnula na ovaj zahtev, i ona se slaze sa tim. Nama koji smo se zenili i udavali na zastareli nacin, kako zakon tretira brak, ostaje da pozurimo poslanike da sto pre omoguci i gospodjici Brnabic da dobije bracnog druga! Nisam maliciozan, pa ovde stavljam tacku. .

  5. Видимо горе на слици,да главна фаца параде поноса има црно одело са црном краватом и црним усташким роговима.Са њима ће да жени нашу премијерку-аугуранта број 2.!Ми нема шта да бринемо,понос ће нам се проширити са београдског Пашалука и на Београд на води!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.