Saslušana Jelena Jaćimović, jer je “izazvala revolt građana i slučajnih prolaznika” bacanjem jaja na Mladićev mural

Ostavite komentar


  1. Nemoguće da je istina ovo što piše u tekstu.Pa gde mi to živimo?U Nemačkoj iz doba Hitlera?

  2. Slikanje ratnog zlocinca je legalno a „ukrasavanje“ njegovog murala sa jajima je protivzakonito. Budimo realni, sa jajima je simpaticniji.

  3. A šta si mislio,Srbija i pravds,pa to je bioskop iz Dušanovih maratonaca

  4. Revolt gradjana!!!!???? A doticni svojim delima nije izazvao nikakva revolt gradjana. Mural takodje ne izaziva revolt, kao ni indolentnost drzave s tim u vezi. Sta je ovo? Zona sumraka.

  5. Zena bacala jaja na mural osudjenog ratnog zločinca Ratka Mladica a drzavni organi je saslusavaju … ovo sve govori o nasoj državi a o onima sto su se uzbudili zbog jaja na slici zločinca necu ni da govorim…

  6. “izazvala revolt građana i slučajnih prolaznika”

    Pustih suzu zbog velikog bola „slučajnih prolaznika“.

  7. Sve ce to jednog dana (koji, ipak, nije daleko) stici Baba-Julinu, ako prethodno ne zbrise Putinu, na naplatu. Nece mu pomoci ni svedocenje tetke iz Kanade,

  8. Komentari su kao da ih piše jedna te ista osoba. Neka baci jaje na zid u Briselu. Da vidimo kaznu! Reći ćete ali tamo nema takvih murala. A ko je dotična da procenjuje? Dakle…. Dosadan igrokaz!

  9. Vreme je da policija počne da hapsi „slučajne prolaznike“, koje je zatekla kako peru mural, a divne heroine u ovoj zemlji, poput Jelene i Aide, ostavi na miru.

  10. Spomenuti Srebrenicu a ne spomenuti Bratunac i okolna sela je vrhunac cinizma i zlobe .

  11. Svašta trpe naši zidovi, i ispred njih mladi čuvari, i slepi tužan narod koji vidi tudja zlodela a svoja ne. A država se tek pravi slepa, gluva, mutava. Onda su dve hrabre žene najveći problem.

  12. Crtanje osuđenih ratnih zločinaca po tuđim fasadama je o.k. (i pod zaštitom je drźave) ali izražavanje normalnog stava, protiv zločinaca, protiv decoubica, nije.

  13. @Peđa. Vrhunac svega je praviti poređenje da li je neki zločin veći od drugog. Naši momci su malo preterali, dok su drugi momci zločinci. Baš poučno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.