Oglasila se osoba koja je juče iščupala kablove RTS tokom uživo prenosa Vučića

Ostavite komentar


  1. Čupanje kablova prvi je provalio Vučić, kada je pristojno i dostojanstveno iščupao kablove predsedniku Savezne skupštine, dok se sada ratni zločinac šešelj satanski smejao u pozadini i dobacivao iz klupe.

  2. @Ivan Malobrojni
    Za tebe mozda za nas ostale normalne ovo je genijalno i svaka cast coveku!!!

  3. Bravo. Mislim da svakako se on sali svaki dan, laze i mulja. To mu dodje isto kao zajebanicija naroda. Dobra zakebanvija i sa tvoje strane, pozdravljam. Napravio si i jedan dobar cin. Bar nije lagao neki minut

  4. @Ivan Malobrojni, iskreno meni je tuzno da procitam tvoj komentar i za @Bb i treba da ostane anoniman a vi bi da ga upoznate i dodelite mu jednokrevetnu sobu 2×2. Ziveli

  5. E bas mi je zao sto je doslo do prekida signala. RTS I PINK prenose Vucica a nije im palo napamet da prenose tenisu reprezentaciju Srbije koja brani boje ove Drzave i Novaka koji je jedina svetla tacka ove Srbije. SRAM VAS BILO!!!!

  6. Ovo mi je najjači „poklon“ za rođendan – pročitati takvu vest! Pošto naravno da ne gledam te programe.
    Svaka čast, hvala vam puno, nadam se još puno puta da ćete se slučajno prošetati pored istih kablova.

  7. Tako treba da se radi, ali ne samo sa kablovima nego i sa drugim stvarima i na svim nivoima, od sitnih do krupnih stvari.

  8. Dragi saboteru!
    Imaš pravo da promeniš kanal na svom televizoru i ništa više!
    Toliko!

  9. Iščupao sam kabl davno davno, čitam pomalo Danas, na koji imam pretplatu za elektronsko izdanje, i ne znam ni šta je ni Pink, ni RTS , ni Hepi …

  10. eto kakvi nam dripci prave probleme a onda im djavo kriv kada budu uhapseni zasto tako mali broj gradjan maltretira celu srbiju

  11. Da li ovo govori da svako moze da uradi stegu nekom drugom, evo ja bi komisiji isekao gume stalno se lose parkira i bas me nervira….

  12. Gospodo, vi ovakve „podvige“ i širenje mržnje širite i podstičete jako neodgovorno.

    Što je još gore, to radite na ružan tabloidni način.
    Urazumite se, nezavisno koga voline ili ne volite.

  13. Bravo dečko ponovi to još koji put samo se čuvaj.Ovaj će ovako sad svaki dan

  14. Bravo herojstvo je učiniti tako nesto. Da si pozvan u odbranu zemlje verovatno bi završio u inostranstvu.

  15. Jel’ to lepo da se „srećnom narodu“ uskrati takav i to „redak“ događaj…?!

  16. Nije mi jasno kako jedna dokona osoba eto odluči da malo demolira i počupa kablove iz pomenutih voziladali mi živimo na divljem zapadu?

  17. Ko je 2012. kontrolisao sve medije u Srbiji?
    Šta je dovelo do toga da većina glasa za SNS?
    Da li su nama uopšte potrebni izbori, ako „demokrate“ ne mogu prihvatiti da nisu na vlasti?

  18. U zemlji gde ljude hvataju zbog tvitova kao npr. na aerodromu, neko cupa kablove i pored svih mera obezbedjenja ostaje anoniman.

  19. Koji si ti debil a vidim da ima jos debila i imbicila koji te podrzavaju.Zasto se bojite da narod cuje istinu lopovi prevaranti.

  20. Prvo tip lupeta za sve pare. Razmišljao je da bi mogao da počupa kablove a onda kobajagi slučajno naleteo na kombije. A zamislite scenu da neko kome se ne sviđa vaše pisanje počupa tamo neke kablove i cela redakcija ili štamparija ostanu bez struje. Verovatno bi bilo BIA, KGB. Radite vaš posao i ne izmišljajte kojekakve gluposti.

  21. Djiki I Vucko braca rodjena Sve se lepo dogovaraju a narod hepo kockice.Nego braco I sestre u se I svoje kljuse

  22. Bravo
    I meni je vise …. da gledam istu ….svaki dan. Nemozes ni program da prebacis a da doticni ne iskoci. Cak su i deca primetila i …ih

  23. Što neki čitaoci spominju daljince i ili promenu kanala.
    Lik je ladno okupirao nacionalne frekvencije.
    RTS je i moj kao i njihov, i ja ga plaćam. Oni hoće mi baš i ne

  24. Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dosta je Vucica i demagogije! Gledam ga od tinejdzerskih dana! Vreme je za neke nove, pametne, savremen ljude…

  25. Ne mogu da verujem da pistoje ovakvu ljudi da im nista ne odgovara. Koliko se Vucic zalaze za Srbiju sta je sve u radio da su ostali Djilasivci i Tadicevi nebi vozili kola nego bi bili u blatu do kolena. Ali budalama ne vredi ni pricati ni ciniti dobro. Uzas. On nas je spasao od propasti, bede i gladi.

  26. Jedva cekam april. Da nam poteče med i mleko, da nema vise poltrona, čupanja kablova, mafije, trošenja nasih para, deljenja tih istih para, da se odmorimo od političkih govora. Da i nama jednom svane. Ali o kome ćemo, i o cemu cemo tad pričati kad tad kod nas dodju preodgovorni i prepošteni ljudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.