Oglasilo se Ministarstvo prosvete povodom „izgubljenog“ zahteva za izbor člana u komisiju za doktorat Jelene Trivan

Ostavite komentar


  1. U gimnaziji sam jednom predala rad bez fusnota. Profesori nam nisu objasnili kako se piše rad.

  2. Znači, ovo sto se radi sa ovim doktoratima u poslednjih 10-15 godina je upravo pokazatelj svega urušenog u našem društvu

  3. Sad se kupuju diplome na kioscima. Urusice se državni fakulteti. Nepismeni i sumnjivi ljudi bez znanja zauzima Ce odgovorna mjesta. Resko nama.

  4. Dekan Filoloskog Iva Draskic nije izabrana ove godine na tu funkciju u skladu sa Zakonom. Prekrseno je pravilo da u glasanju ucestvuje 20 odsto studenata. Ucestvovalo ih je 60, umesto 75.
    Zasto Filoloski ne pozove inspekciju Ministarstva prosvete, da proveri ove navede. Svi znaju, a cute, jer se plase.
    I Ova nece da se povuce. Dok je motkama ne oteraju.

  5. Copi-Paste doktori. Mali, Stefanović, Trivan, Bajatović ko zna još koliko. Svi doktorirali dok su na visokim funkcijama u vlasti. Zato i propadamo, što imamo jake doktore.

  6. I ja sam prepoznao u toboznjem ,Zasticenom autorizovanom projektu Mihajla Radojicica Soka.Covjek me pokrao ( nisam jedini),zastitio pokradeno i zavoda kao svoje .Pokradeno mecena Dusan Djurivic ubacuje u ugovor ne obavestavajuci me djeluje svog kuma .Organizovano raznojnistvo n’a djelu. Normalna stvar za Balkan

  7. Ima li nesto sto je na zahtev postenih gradjana upuceno drzavnim organima i institucijama da je ispravno utadjeno i da je zakonski postupak ispostovano. Je li to drzava ili sta li je……..jadni narod koji nema nikoga u vlasti,a pisledica je i to sto se sada i
    nekadasnji najveci protivnici mole da postanu nesto u oboj blasti kakva god da je. Znaci jedino sto smo naucili od ove blasti je nemoral i opstajanje po svaku cenu……prava pandemija nemorala…….

  8. Sve naučnici od političara. Kojom naukom se oni bave. Svi imaju doktorate svi političari a nauke nigde

  9. Htedoh da pitam da li se ova žena studi? Predomislih se, da li se DS stidi ko su joj bili perjanice…ej poslanica , funkcionerka. Čomićka takodje, Vesić…auuuu kakvo sito je potrebno za ovaj kukolj. O SNS bratiji i ne mislim. Oni rade ono što rade. A šta uradiše ovi koje sam glasala, ovi koji su Djindjića sahranili…imaju li stida i srama?

  10. Pa ko više veruje u doktorate članova sns pa beogradski fakultet je osporio i poništio doktorat sinise malog a zamisli nas sud ga je potvrdio i to sudije su pretpostavljam završile prava u srbiji a siniša u ceskoj.dali je moguće d sudije imaju pravo da poniste odluku fakulteta.onda nam fakulteti ne trebaju.sve dok je sudstvo u u sprezi sa vlašću.velika sramota i tuga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.