Oglasio se Kristofer Hil povodom oslobađajuće presude za ubistvo Slavka Ćuruvije

Ostavite komentar


  1. Pravdu u Srbiji ne sprovode sudije vec Vlast. Njegova ekscelencija Hil se raduje saradnji sa tom istom Vlascu. Koji dvolicni licemer.

  2. Tako radi srpsko napredno pravosuđe i kada se ubijaju novinari i kada se kradu izbori i u svim drugim slučajevima, gde je napredni režim zainteresovan.

  3. jeste, slazem se, ali zar to nije samo vrh ledenog brega nepravde u Srbiji?
    Ima li gospodin Hil neku rec da potrosi na to da su javni mediji potpuno zatvoreni za opoziciju, da tuzioci ne pokrecu postupke, a sudovi ne sude za sve afere SNS-a ?
    Na zaost nema …
    Gospodine Hil, mi narod Srbije, smo zeljni slobode i pravde i demokratije, a vi cutanjem podrzavate diktaturu u ovoj banani od drzave.

  4. @Rade – „Koji dvolicni licemer“
    – Alal ti pismenost ! Istovremeno korišćenje reči „dvolicni“ i „licemer“ je pleonazam.

  5. Амерички окупациони намесник да се побрине о томе да правда стигне све оне из америчке власти (од Клинтона па нниже) који су починили злочине у Србији и над Србима.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.