Olenik za Danas: Voleo bih da tužilašto štiti građane Novog Sada od SNS siledžija kao što štiti Vulina

Budući poslanik u Skupštini Srbije za Danas nakon što je Više javno tužilaštvo odbacilo njegovu krivičnu prijavu protiv ministra policije zbog vređanja ugleda Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Pitanje za g. Olenika: da li je Vojvodina Srbija? Z. Dolovac treba čestitati na brzini i posvećenosti, a konačno je izašla iz ilegale! Ona treba da odgovara jer ne radi posao za koji je plaćena. A što se tiče Julina, on je za konzilijum i ustanovu zatvorenog tipa. Da je tamo ne bi bio u prilici da pravi štetu državi!!!

  2. Moramo da shvatimo da u drzavi Srbiji postoje i rade domaci izdajnici koji bi i rodjenu majku orodali za sakubpara ili da se dodvore neprijstelju.

  3. Gospodin Olenik iznosi svoje stavove u Danasu češće od Vulina u Kuriru.

  4. Ne gledaju se stvari na bazi pojedinacnog. Stvari treba gledati u skladu sa Zakonima ive zemlje pa sta je zabranjeno to je zabranjeno a sto je dozvoljeno to je dozvoljeno. Ne moze se pojedinacni slucaj gledati mimo Zakona bez obzira o kome i o cemu se radilo. Upamtite.

  5. Друг Вулин је ипак, мало једнакији.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.