Olivera Jovićević saopštila da odlazi sa RTS 1Foto: Medija centar

Novinarka Olivera Jovićević objavila je na Instagramu da je posle 18 godina rada na Radio-televiziji Srbije (RTS) „došlo vreme za promene“.

„Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama”, poručila je Jovićević.

Ona se zahvalila kolegama sa kojima je gotovo dve decenije sarađivala, radeći emisiju „Upitnik“.

„Emisija je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti”, istakla je Jovićević.

Takođe se zahvalila i RTS-u koji joj je, kako navodi, pružio priliku od njenog dolaska na javni servis 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, da radi na najvažnijim projektima televizije.

Olivera Jovićević je izrazila i veliku zahvalnost gostima i sagovornicima, kojih je bilo više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.

„Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su u proteklih 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije““, navela je Olivera Jovićević u objavi na Instagramu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari