Olivera Jovićević povlači tužbe protiv Sergeja Trifunovića u znak protesta jer sud ne postupa

Ostavite komentar


  1. Sergej jeste prostak, ali ova osoba svakako nije novinar. Ona je spiker koja je avanzovala u voditeljku. Da vodi zabavne ili čak kulturne emisije bilo bi sasvim ok, ali za politiku nije.

    1. Ovakvim malicioznim komentrima stjes u isti kos sa SNS botovima.
      Sergej je prostacki izvredjao zenu. Bez obzira sta je po zanimanju.
      To, kakva je kao novinarka, pa nista nam novo nisi rekao. Ne brini, svesi smo toga.

      1. Žena je zaštiċena vrsta ?Nema žene koja je bila na vlasti da je donela nešto dobro još od carice Nefretiti do danas.Nekad se za spikera morao imati fakultet i časivi dikcije.Ona nit ima talenta,nit znanja za bili šta.Pogladejte strane televizije i našu.Na našem u prvom planu noge,na stranim nogu nema.Strani novinari se pripremaju za emisiju,infirmišu se,ovi sa ulice ulaze u emisiju.Otud sad svi epidemiolozi,svi doktori.Sergej to što je rekao je od nekog iz vlasti dobio informaciju.Odakle mu br JMBG ,odakle mu adresa.Ja ni moj broj neki put zaboravim. Komentare na mrežama ne pratim jer imam dovoljno uživo društva.

      2. Svaka zena mora imati svoje dostojansvo-svoje JA,a ne da sve to pogazi radi novca ili uspeha!Ova zena je bas to uradila,a Sergej je rekao istinu na vulgaran nacin!

  2. Dobar glumac a loš političar.Kada ovako nešto radi ,mogao bi da pomisli kako bi se osećala njegova majka,eventualno sestra i supruga,da se to njima desi.Ovakvi potezi najviše doprinose vladajućoj stranci.Indikativno je zašto sud nije reagovao.

  3. A sta je sa nebrojanim tuzbama koje su podnete prov nosioca vlasti?Sto je ova spikerka bolja od ostalih da bi se njen predmet nasao u novinskim tekstovima?

  4. Ulizivanje vlasti ima cenu. Doticna koja se izdaje za novinarku je dobili prvi racun.

  5. To zasto sudovi ne postupaju ne samo u razumnom roku, nego uopste ne postupaju, mogla je O. Jovicevic da u ime nas gradjana pita svoje goste iz vlasti u svakokj emisiji koju je vodila, jer konacno za tako nesto bi trebalo da prima platu. Ali, ne, ona se javno zapitala tek kad je ona licno povredjena. Odvratno mi je da neko kaze nesto kao sto je rekao S. Tifunovic, kao sto je odvratno da predsednik neke ljude naziva bednicima, izdajnicima, stranim placenicima, fasistima, lopovima… ima toga jos. Gospodji Jovicevic nikada to nije zasmetalo, a mogla je da pita, imala je prilike. To joj je i obaveza da zastupa javni interes, a to je svakako kultura dijaloga, i to sa najviseg mesta u drzavi. Ovako, O: Jovicevic zloupotrebljava javnu funkciju sa javnog servisa da svoj problempodigne na jos visi nivo. Ne, gospodjo-gradjanko Jovicevic, tuzili ste, cekajte, nema druge. Tako rade i svi drugi, najbrojniji gradjani Srbije. Cekaju na pravdu koje nema. A televizija na kojoj radite je nema u gromoglasnoj tisini. I moram da kazem, nije mi Vas cak ni zao, jer i sazaljenje treba zasluziti.

    1. Suđenje u razumnom roku pripada svima. Saglasna sa napisanim, sem poslednje rečenice, koja je nebitna. Gospođu koja nam se obraća podsećam npr na brojne žrtve jedne od 24 sporne privatizacije – Jugoremedija Zr. Gomile prijava protiv odgovornih iz obe vlasničke strukture podnosili smo na nadležne adrese već 9 godina. Za sada imamo samo spisak uključenih u aktivno zataškavanja svega, nepočinstva službi bezbednosti i nastavak pljačkanja. Nastavljamo i mi! List Danas bi bar mogao da objavi ovaj komentar, u sopstvenom interesu.

  6. Kad botovi shvate da su pušteni niz vodu, pa se javno žale na sistem koji ih je iznedrio.

  7. Za primitivizam, odsustvo pravde, netoleranciju u drustvu, kriminal i i sve anomalije u drustvu nije kriva samo ova poseljacena i bezdusna vlast, vec i „nase pravo da saznamo istinu“, Ne obavljate svoju duznost i onda se cudite, a da pritom niste ni pokusali da u svojim i drugim emisijama ili vestima barem postavite i iznesete to pitanje na svetlost dana. Ovako , po vama, gospodjo Olivera, ispada sudstvo jedini problem, a vas novinare iskljucujete od odgovornosti.Sergeja ne zelim da komentarisem- toga nije vredan. Za zaljenje je koliko je i vasa maticna kuca deo problema. Ono sto se desava u zivotima obicnih ljudi nije tema RTS-a. Ovo vase obracanje javnosti mogli ste prvo da uputite urednistvu vase kuce koja se srozala na nivo Pinka i vecine pisanih medija. Kao coveka mi vas je zao, kao profesionalca- NE!

  8. Mislim da je „namazana“ gospođa Olivera shvatila, da ono što je tražila to je i dobila.

  9. Seća li se gospođa Jovićević svoje koleginice Nataše Jeremić, najvećeg narko dilera u Srbiji, većeg i od Koluvije, Da li joj je tada bilo interesantno, kao sada?

  10. Госпођа је овим чином обелоданила јавности да нам правосуђе не функционише.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.