Olivera Zekić postavila fotomontažu sebe u nacističkoj uniformi na njen Telegram kanal

Ostavite komentar


  1. Dobro joj stoji. Bas za nju sasiveno. Uostalom, gospodji sve sto joj se stavi lepo stoji.

  2. I to slika najgoreg naciste od najgorih. Hajdriha su se plasili i Hitler i Himler. Postoji teza da je lekar „pomogao“ da umre nakon sto je ranjen u atentatu u Ceskoj.

  3. U normalnoj državi bi bilo sankcija za nešto tako, a pošto ne živimo u demokratskoj zemlji, pojedincima je sve dozvoljeno.

  4. Kaze g-dja Zekic „nisam se bavila time koji je tip uniforme u pitanju“ isto tako se ne bavi programima tv stanica, niti sa onime sto prikazuju i da li krse ili ne krse propise i kodekse etike jer kao i uniforma, to nije bitno. g-djo Zekic trebalo bi da se bavite pre svega svojim poslom a narocito da obratite paznju koju vrstu garderobe odabirate. Napredno. Ziveli

  5. Kao neko ko je u nekom drzavnom regulatornom organu trebalo bi da bude bar minimalno obrazovana i svesna toga da ovako nesto nije prihvatljivo i za svaku osudu. Minimalna kazna je da se automatski izbaci iz REM a odgovarajuce bi bilo i da zavrsi u zatvoru zbog ovoga, mada istinu za volju ovo nije i jedini razlog zbog cega treba da zavrsi u zatvoru.

  6. Toliko joj lepo stoji da jer prosto greota i da je skine. Uniforma je u skladu sa njenim „otresitim ponašanjem“ pogotovo prema onima koji nisu na vlasti.

  7. Ako budu snimali drugi deo Šindlerove liste, da je zovu. Ona će sigurno dobiti Oskara.

  8. Pa, dobro, može uvek da kaže da je uniformu našla u dedinom ormanu kao što je onomad izjavio engleski princ. Sigurno će sa njenim egzibicionizmom biti ushićen naš predsednik, najmoćnija žena sveta Ursula, Zelenski, KKK u Americi i mnogi drugi u ovom poremećenom svetu.

  9. Koga briga!?
    To je i htela da se prica o njoj da bi ona mogla šta da kaže. I naravo šta kaže, ko su gori…!? Sad će kod Jovane, pa kod Verice…da objasne ko je gori

  10. Ja, čija je baka ubijena u Aušvicu, ja čiji je otac bio zatočenik logora smrti, gnušam se i prezirem osobu koja ima bolesnu želju da izgleda ovako i osuđujem državu koja to dopušta!

  11. Ovo jeste provokacija, ali ružna provokacija, ruganje žrtvama fašizma u drugom svetskom ratu. I to ne samo Jevrejima već i drugim narodima. Koliko je samo Srba tada stradalo, da li gospodja uopšte zna istoriju? Svi se zgražavaju kada se u Hrvatskoj povampiruju fašističke, ustaške uniforme i slave krvnici nekadašnje ustaške države. A sada kod nas imamo gospodju Zekić, državnu službenicu koja se hvali krvničkom uniformom, pokazujući strašni cinizam prema žrtvama.

  12. Nadam se da nas nema mnogo u ovoj drzavi sa takvim ambicijama,jer svaki nacizam je za osudu.

  13. Dadada… Nije obracala paznju cija je uniforma?! Ona… Javna licnost, odgovorna… Škart, otpad, bez reciklaze. Drustveni depo

  14. Pa ništa strašno. I Zelenski nosi simbol SS jedinica i primaju ga svi svetski lideri.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.