„Demantujemo netačne i maliciozne navode“: Olja Bećković i Dragan Bjelogrlić povodom informacije u tabloidima

Ostavite komentar


  1. Nije bilo potrebno da demantujete bilo sta sto dno dna lazljivi tabloidi objave jer svi mi koji pametno razmisljamo u sve sto oni napisu ne verujemo.Njima mogu da veruju neobrazovani,dementni i neobavesteni.Isti je slucaj i sa dno dna televizijama u kojima su lazi na prvom mestu a da je Srbija uredjena pravna drzava oni ne bi mogli da postoje i emituju programe.Da kako kazu u narodu „Riba smrdi od glave“ je tacno i u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji da to nije tacno i da vlast na celu sa svevisnjim takve tabloide i televizije ne podrzava njihovim lazima bi dosao kraj.Podrska Olji i Draganu uz savet da ih ovakve lazi ne uznemiravaju jer vrede ,trebaju Srbiji i zasluzuju samo pohvale.

  2. Postala je praksa da svako moze da objavi bilo kakvu informaciju-neproverenu,laznu,tendencioznu i da za to ne odgovara.Nije lako onom na koga se to odnosi ni da istrpi laz niti da je demantuje.Ali ,za nauk svima – pa i dragim Olji i Bjeli- razmislite kada bilo sta komentarisete,objavljujete da li je tacno i da li ce to sto objavite nekog dovesti u nezeljenu situaciju. Po narodnoj – ne cini drugima ono sto ne bi voleo da tebi cine.

  3. Da bi covek bio naprednjak mora da bude sumanut. Oni o Bogu stalno pricaju, ali ga se ne boje.A ovaj narod sve guta.

  4. Objavili toaletoidi ?!Pa,to i jeste inform
    acija ,za toalet,kao najveći domet info
    rmisanosti,od strane režima.Tužba
    odmah sudu,jer „zločin“,nikad ne zast
    areva.

  5. Nije tabloidima ciljna grupa 20% normalnih u Srbiji, njima je bitno da to čuje onih 80% tabloidnih Srba, čiji je mozak tako izprogramiran.

  6. E, sad treba mesec dana da se perete i na kraju ništa. Jedná budala pokvari što sto pametnih uradi. Ne pravdate se, svaki pametan čovek na da to nije istina.

  7. Ма изгледа да је снс-овце,од врха до дна чиповао лажљиви Путин.

  8. Sad moraju nešto da nađu pa kao ruše Dragana. Bjela, otvori tiktok i počni da pečeš štrudlu.

  9. Tu vest nisu izmislili tabloidi vec je direktno u Oljinoj emisiji nazvao gledalac i to izgovorio. Posle su novinari preneli kao sto prenose i nova rs ili N1. Svi oni i vladajuci i opozicioni mediji prenose ono sto im odgovara. Samo potpaljuju i huskaju narod jedne na druge.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.