Onlajn tribina "Vakcinom za život" sutra u 19 časova 1Foto: NKD

Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) i „Ujedinjenim protiv kovida“ organizuju sutra od 19 časova onlajn Napokon Korisnu Debatu pod nazivom „Vakcinom za život“ preko Zoom aplikacije.

Ovo je sedma po redu onlajn Napokon Korisna Debata.

„Svesni da je tema vakcinacije od neprikosnovene važnosti, kako u Srbiji, tako i na globalnom nivou, želimo da, kroz razgovor sa stručnjacima iz sveta medicine, razbijemo predrasude o imunizaciji, mitove o „čipovanju“ kroz vakcinu, čujemo od stručnjaka zbog čega bez kolektivnog imuniteta nema povratka normalnom životu“, navodi se u saopštenju Nacionalne kolaicije za decentralizaciju (NKD).

Ko sme, a ko ne sme da se vakciniše? Da li su vakcine (ne)dovoljno dugo ispitivane? Kada ćemo poljubiti roditelje, zagrliti bake, deke, unuke ili otići kod prijatelja na veselje?

Ovo su neka od pitanja na koja će na onlajn tribini „Vakcinom za život“ odgovarati: Doc. dr Emina Milošević, specijalista imunologije, Dr Ivana Prokić, doktor nauka u oblasti epidemiologije, Dr Bojan Dereta, specijalizant opšte medicine, Dr Miloš Bojović, specijalizant fizikalne medicine i rehabilitacije, dok će moderatorka biti Antonela Riha.

Oni koji budu želeli da prate tribinu i postavljaju pitanja učesnicima potrebno je prvo da se registruju na linku.

Nacionalna koalicija za decentralizaciju prenosiće tribinu i na svojoj FB stranici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari