Organizacije civilnog društva: Mogerini da se izjasni protiv podele KiM

Ostavite komentar


  1. Mogerini je samo marioneta zapada, ona pruza osmehe na sastancima, nista se ne pita i nikoga nije briga za njeno misljenje. Zvanican Brisel zavisi od Engleza i Amerike, to svi znamo.

    1. Cane, veliki si znalac za medjunarodna pitanja. To je ocigledno, zato nemoj vise da trosis prostor i zamaras druge svojim umnim komentarima!

  2. Podela teritorije koja je legitimni deo R.Srbije? Pa ako se to dozvoli pokrenuće domino efekat bez kraja..

  3. Razrešenje kosovskog čvora se zna od koga zavisi, a to sigurno nije
    Mogerinijeva a ponajmanje tamo neke nevladine organizacije.

  4. Zar iko misli da bi predstavnik EU rekao da je za podelu, nema sanse. Oni furaju svoje. Mi samo treba da ne popustamo.

  5. Ja bih samo da zamolim da spinovi o „podeli Kosmeta“ i „razmeni stanovnistva“ prestanu jednom za svagda, barem u listu Danas koji je jos jedini stozer istinitog izvestavanja u ovoj proniji.. Ko je to ikada zvanicno pomenuo nakon svih pregovora u Briselu? Niko? To je tabloidni spin, koga sad mediji svakodnevno zele da utuve u glave citalaca i zitelja Srbije. To nema uporista u nikakvim zvanicnim dokumentima!

  6. Da su ove NVO zaista, iskreno protiv podela po etnickoj liniji, protiv stvaranja entiteta baziranih na etnickom principu, protiv zaostalih 19. vekovnih koncepata onda bi napisali peticiju i potpisali da su protiv podele Srbije i da su protiv stvaranja nekakve „drzave kosova“.

  7. Treba poslati jasnu i nedvosmislenu poruku da je podela Srbije jedino prihvatljiva i poželjna. Vojvodini i sandžaku, treba dati autonomije sa atributima državnosti, ostatku protektorat sa namesnikom iz EU ili MMF.

Ostavite komentar


Društvo

"Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum": Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji "traga" za njim i bratom 10

„Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum“: Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji „traga“ za njim i bratom

Uroš Panić, sin Petra Panića, nekadašnjeg telohranitelja lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, još jednom se našao u žiži javnosti, a ovog puta zbog hapšenja u Budvi prošle nedelje zbog neprijavljenog boravka u tom gradu, dok nadležni u Srbiji i dalje "tragaju" za njim i njegovim bratom zbog krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.