Organizatoru protesta u Zaječaru kazna od 10.000 dinara zbog nalepnica

Ostavite komentar


  1. Svakome ko unistava ili degradira grad treba napisati kaznu. Gradjevine nisu u privatnom vlasnistvu nikoga od njih, zato je ovakva kazna opravdana.

    1. @Ana@ Zivim u sirem centru Beograda. Stubovi el. rasvete su prelepljeni oglasima da je to strasno. Komunalna plicija koja ima svoje kancelarije na 300 met, od moga stana nista ne preduzima. Takodje posle zadnjih izbora slike AV su izlepljenje tamo gde ne bi smele biti, pa su se aktivisti penjali na visoke merdevine da ih zalepe, ali posle izbora niko ih nije uklonio o trosku stranke sto je bio duzan vec ih je kisa sprala. Kako to niste primetili , ili dobijate sedvice za vase kometare kada jednostrano komentarisete.

  2. U prošlosti niko zbog narušavanja izgleda fasada nije kažnjen ali sada je drugo vreme i treba da se naučimo redu.

  3. Nalepnice, umrlice, svakojake gluposti se lepe gde god ko stigne. Gradovi su nam toliko prljavi da me je sramota kad vidim nekog stranca. Kazne treba da su mnogo vece i pojacati kontrolu.

  4. Uvek ima troškova.Predlažem da u Beograd 13 svaki od učesnika ponese po 1 Evro.
    Možda se i skupi milion evra za troškove.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.