Osmorici potvrđene kazne za masakr na Ovčari

Ostavite komentar


  1. A nama moralno politicka predavanja i govore,visoko uzdignute glave i sa blagoslovom svemoguceg predsednika drzi Sljivancanin iz istog drustva,samo je veci zlikovac pa mu je sudjeno u Hagu.
    Bas me zanima zasto su ga pomilovali pa nas usrecili i vratili nam ga.
    Mora da znaju da smo isti…

  2. Male su to kazne. Za takve zločine treba izreći maksimalne kazne, bez obzir koja ih je strana počinila. Samo tako je moguće doći do pomirenja.

  3. "MASAKR"
    Неписмени новинарчићи редакције Данас на српском се то каже УБИСТВО или ПОКОЉ.
    То је непотребно скрнављење српског нам језика.
    Срам вас било кукољи српски !

  4. Слажем се са процесуирањем злочина над цивилима и драго ми је да видим да судство независно ради по зом питању, једино се не слажем са терминологијом у тексту која се односи на "пад Вуковара" јер доводи читаоца у заблуду. Ако већ не желите термин "ослобођење Вуковара" барем користите неутралан термин: "завршетак борби" или сл.

  5. Vaditi ljude iz bolničkih kreveta da bi ih streljali, to samo zveri mogu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.