Osnovan Inicijativni odbor SSP za Beograd, na čelu Bastać

Ostavite komentar


  1. Najefikasnije bi bilo da istraze imovinu svih predsednika opstina u Srbiji, sta su imali pre dolaska na vlast a sta imaju sada i da to objave javno tako da i onom najnaivnijem gradjaninu ove drzave bude jasno sta se ovde radi. Simptomaticno je da nikome u opoziciji ovo jos nije palo na pamet kao najbrzi i najefikasniji nacin raskrinkavanja ekipe na vlasti… zasto je to tako oni najbolje znaju.

  2. Sto se mene tice, opstina Stari Grad ima najvise beskucnika od svih BG opstina, Bastac nikad nista nije uradio za siromasne, Centri za Socijalno odbijaju da pomognu siromasnima, a napravili su zakone da moras imati dozvolu da ne bi gradio kucu ilegalno, jasno je da siromasni nemaju vlasnistvo nad zemljom i ne mogu dobiti dozvolu za gradnju a kad je kuca na divlje, ne moze ni struja. Tako lancano drzavne institucije stvaraju probleme siromasnima a ono sto je najbitnije: Stari Grad ima gomilu zemlje u zbunju i nece da daju siromasnima par kvadrata da pokose travu i naprave kucicu. U prevodu, za investitore koji tutkaju pare politicarima ima hektari zemlje, po celoj Srbiji, a za siromasne Srbe nema iako zemlja stoji u zbunju godinama. U tom smislu, nema razlike izmedju Bastaca i Vucica, oboje su dobri za bogatase a siromasne ne fermaju 2%, setimo se da je i Djilas rusio kucice Romima pre univerzijade. Bogati i siromasni su uvek na suprotonoj strani, u sukobu. Prozivam Bastaca zato sto nista nije uradio da pomogne beskucnicima na opstini Stari Grad.

  3. Ko je izabrao Bastaća na čelo gradskog odbora? Niko, on je postavljen na to mesto od strane Đilasa. Neprihvatljiv je ovakav način kadriranja u uskom krugu prijatelja i kumova, to smo već videli u prošlosti (i sadašnjosti) i dokazano je da nije dobro.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.