Ostavka Vučića je realan plan

Ostavite komentar


  1. Ako to „Oslobodjenje“ zaista postoji neka nas oslobodi od amaterskih politickih zamajavanja sopstvenog predsednika. Taj lik je prava karikatura…

  2. Kako vas samo ne mrzi da pisete tolike gluposti inlazi. Politicka kriza je jedino u nazovi opoziciji koja je sama sebe pojela.

  3. @Drug Stari
    Ako je iko politička karikatura, onda je to Mlađan Đorđević. Zaboravili ste milijarde dolara koje je USA dala građanima Srbije, Vučić ih sakrio, a Mlađan pronašao? Dana nema da ne tresne neku glupost.

  4. Znaci sjasi Murta da uzjase Kurta ,nece da moze ,svi politicari odlaze na istorijsko djubriste NARIDNA VLAST je jedino resenje .

  5. Živeti u Srbiji je sve teže za običan narod koji očigledno nema hrabrosti da se suprostavi i obori ovu vlast. Nadam se da je ovaj Pokret izobilja organizacija i da stoji iza svojih stavova. Dosta mi je više izandjalih političara sumnjive prošlosti. Ovoj zemlji trebaju časni i pošteni lideri ako mislimo da se zemlja podigne iz blata.

  6. Jedino sto je realno je ostavka ili smena psihofizicki obolele osobe na mestu predsednika-namesnika,koji je jedino vest u izdaji i korupciji.Lustracija je neophodna i vladavina prava ovom drustvu naviklom na razne zlocine.

  7. Čudni čoveče ti verovatno živiš u paralelnom svetu pa na žalost ne znas da se u Srbiji nilada nije bolje živelo nego danas?Ne šalim se,morate da prebacite kamal sa N1 i Nove da bi ste čuli po nešto realno jer se ovako ljudi pitaju da li je sa vama sve u redu.Mene me zanimanogo sta će reći Vučić ili Mlađa ili Bosko,ideologije su davmo prevazidene i jedina koka je ostala naziva se novac a novac se danas dalrko maklakse i najvise zaraduje ako hoćeš pošteno da rad8š.Evidemtno je da se radi i gradi i zato ne postoje šanse da će neko iz ove takozvane i istrosene opozicije smeniti Vučića,ne postoji takav profil čoveka u opoziciji…

  8. Djordjevic nas Zasmejava
    Zbog ovoga bi vredelo stvarno da Pobedi na Izborima
    I onako nece ništa Raditi al bar da nas Zasmeje Biserima

  9. Jesi li siguran da se u Moskvi nisi susreo sa predstavnicima opozicije koji su ti sve ovo rekli misleći, pri tom, na Putina?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.