Oštećen spomenik „Uspenje“ u centru Kragujevca

Ostavite komentar


  1. SPOMENIK zbijajući šale na njegov loš izgled gradjani zovu LILIHIP a NJUŠKA nije deo spomenika već partera odnosno deo kompozicije PAS I ČOVEK. Ta odvaljena njuška stoji tako 2 godine i gradonačelnik je ne vidi jer non stop gleda u svoju. Taj spomenik nije trebao da bude tu jer je uradjen Program kojim su svi spomenici nastradilima u ratovima postavljaju u Spomen park Šumarice. U Kragujevcu ne postoji arhitekta NATAŠA ATANASIJEVIĆ. Za taj spomenik nije bilo konkursa već je spomenik odradjen kao tezga vajara ILIĆA koji je bio dobar prijatelj sa Verkom Stevanovićem a vajar je zloupotrebio i sam narušio spomenik jer je SVOJ lik izvajao u tom spomeniku ŠTO JE SKANDAL jer je spomenik posvećen poginulima u ratovima 90tih. Da bi se dodvorio borcima Verko Stevanović spomenik koji nije moderno obradjen postavlja u centar Kragujevca oko modernih objekata. Sada se tu redovno okupljaju pijanci koji ostavljaju flaše i lome klupe i oštećuju spomenik iako je preko puta OPŠTINE. SPOMENIK. TREBA GA IZMESTITI U ŠUMARICE I TAKO GA NIKO NEĆE DIRATI I NARUŠAVATI A I TAKO I ON NEĆE NARUŠAVATI IZGLED CENTRA GRADA !!!.

  2. Pa njuška na ovom psu je otkinuta pre oko 4 godine ja bih rekao. Pored toga, klupe koje su bile oko spomenika su totalno propale i ostao je samo beton tako da to više ,,bode‚‚ oči nego pas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.