Osude napada na novinarku Danasa ispred skupštine

Lidiju Valtner napali policajci u civilu i pristalice SNS

Ostavite komentar


  1. Vučić je političku karijeru i svoju finansijsku sigurnost gradio uništavajući poslednijh 25 godina sve iole pristojno, moralno, pošteno, radno i vaspitano. Žalosno je dokle smo došli, strahovlada i diktatura.

  2. Ovo odmah da se prosledi EU. Da se vidi odnos vlasti i batinaša prema novinarima. Sramota!!!! Stidite sr, primitivci!!!

  3. E moji ljudi…nas su navukli u podzemni prolaz i sacekali na vrhu pokretnih stepenica…koja je to policija koji su to batinasi, gurali zene niz stepenice..Policija iz Starog grada je potpuno u redu ali ova bezbednost ili kako vec, koja je to banda..

  4. Vučićeva Srbija, brale.

  5. Нисте објавили мој коментар у вези цркве ““““Светог Томе од Бајчетине““““, како онда коментарисати све ово што се данас десило укључујући напад на вашу новинарку и употребу Мирослављевог јеванђеља од стране оних који не знају ни шта је држава, ни шта је власт, ни шта је вера…?

  6. Cudi me da je samo ona bila ugrozena pored toliko ljudi.Nesto se ne secam da ste branili novinare neke druge redakcije kod Saleta .Jurite senzacije pa je sve moguce.Nisam za primenu takvih nacina ophodjenja ali rizik uvek postoji.Budite malo objektivniji kao novina .Kada vasi dodju na vlast videcemo onda vase ponasanje.

  7. Pa kome još nije jasno da živi u Vučićevoj fašističkoj Srbiji taj mora da je lud i slep.

  8. Nisam za bilo kakvo nasilje ali, kao gradjanin ove države, koji ne pripada nijednoj partiji, nijednoj ideologiji i nijednom čoveku, već danima trpim teror pojedinih medija, koji su očito stekli zakonsko pravo da terorišu one koji se ne slažu sa uredjivačkom politikom tih medija. Gospodji Valtner želim da zaboravi ovaj ružni dogadjaj što pre, a nadležni što pre da kazne počinioce. Medjutim, novinarka Valtner je pokazala neverovatnu "pronicljivost", neverovatan osećaj za poentu kada je od hiljade okupljenih gradjana koji su došli na skup da daju podršku Vučiću odabrala ovog gospodina koji je na takav skup došao sa namerom da protestvuje.?! Neverovatna novinarska profesionalnost ili, možda, pokušaj da se nešto iscenira i isprovocira po svaku cenu? Siguran sam da će na ovom, najavljenom popodnevnom protestu, protiv vladavine Aleksandra Vučića, gospodja Veltner, isto tako, odabrati pojedince koji su se odvažili da dodju na taj skup i, za razliku od većine, daju podršku Vučiću. Nešto mi govori da bi i novinari N1 ili B92, da su kojim slučajem bili na ovom skupu odabrali istog ovog nezadovoljnika, kome se pružila prilika da postane medijska zvezda u Srbiji. Ljudi moji, zar profesionalnost, objektivnost i nesvrstavcanje uz nijednu "bandu" nije osnovna novinarska etika?

  9. Sve je očitije da je SNS zapravo jedna obična neofašistička organizaciuja koja efikasno sprovodi nacističku praksu demonstriranu 30-ih godina u Benačkoj; podsetite se kristalne noći, noći dugih noževa, kontinuiranih progona neistomišljenika. Uskoro će udarni crnokošuljaši Srpske neofašističke stranke početi da spaljuju knjige.

  10. Dokazano da su jaki da se sile na ženama, na vezanim ljudima i mučki iz mraka..

  11. Prvo, pozdrav za Lidiju u nadi da je se oporavila i da je sada dobro.
    Ja sam taj stariji čovek, ne gospodin, sa početka ovog teksta. Razgovarali smo o razlozima mog protesta, o listu Danas i o Korax. Pokušali su je onomogućiti da snimi moje transparente, uspela je i pomogla mi da ih spakujem. Hvala joj. A ONDA JE POČELO. Ne fizički nasrtaj, tuča, žestoka tuča crnomanjastog mladića. Najmanje 5 kretena na krhko telo mladića. Lidija slika i onda je jedan bednik hvata "kragnu" mislim i obara na asvalt. Tu bednu facu pamtim, udarao je i šutirao mene i moje transparente. To je obični kriminalac, kabadahija. Lidiju, devojčicu, nisam više video i ja sam sproveden u pravcu Sv. Marka. Pozdrav htabroj Lidiji i novinarima "bojkotovanog" Danasa.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 10

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.