„Osuđen je na novčanu kaznu, a ne zatvorsku“: Jugoslav Ćosić o Vučićevićevim navodima o odlasku u zatvor

Ostavite komentar


  1. Mislim da bi za njega najbolji bio pansion u Kovinskoj bolnici. Izolovati ga od ostalih bolesnika da im se stanje ne bi pogoršalo.

  2. Treba ga staviti na mnogo duze zbog mnogo zla i stotina laznih naslova i tekstora, targetiranje ljudi i nadamo se da ce novi tuzilac nalik Novovicu u CG sav taj talog koji je ispilivao od 2012 godine procesuirati, lustrirati i smestiti u kavez na dugo godina.

  3. Treba samo drzava da mu uplati milion da plati drzavi kaznu 200.000 i da mu ostane za trosak

  4. napokon tamo gde ti je i mesto, u sećanju je sta si pričao za predsednicu jedne zemlje, ružno ružno, za jednu ženu sta si a posle ,,kao pogrešno ti dojavili, sve u svemu pravac vaspitno poravna ustanova, zatvor…

  5. Pa takav ološ ne treba da ide u zatvor nego u ludnicu, al na malo duži period!!!

  6. Treba tužiti svakoga ko na taj način vredja.
    Izgleda da jedino tako mogu da se dovedu u red

  7. Da vidimo i taj najbolji strani film za oskara: „DJV goes to ćuza“

  8. Sad je Vučko na redu,ama kakav zatvor bre!
    Realno,kad već niko do sada nije odgovarao za brojne afere,neće ni „smrdljivi Martin“ za uvrede.

  9. “Ružan, Loš, Zao”. Film Srbije, dokumentarac o liku i delu Vucicevica- za Decu i Omladinu SNS-a.

  10. Mislim da sam to još negde napisao.
    Nikako mi nije jasno kako može da se rodi onakvo stvorenje kao Vučićević.

  11. Osuđen je na novčanu kaznu.Šta ima Ćosić od toga što će da ide u zatvor.Kod izvršitelja, pa da plati kao sav dužan i jadan narod, sa kamatom, sa nagradom sudskom izvršitelju….

  12. Treba da ide u zatvorsku bolnicu,takav je opasan po okolinu i društvo.Treba mu oduzeti poslovnu sposobnost,raspiruje mržnju po svim osnovama .

  13. Ovi vasi komentari se u potpunosti poklapaju sa misljenjem zapadne masinerije o Srpskom narodu. Da nije zalosno bilo bi smesno.

  14. Zar nije bilo 1000 dinara dan? Mislim da komsija nije hteo da plati kaznu za saobracajni prekrsaj u visini od 6000 dinara i isao sest dana u Valjevo da odlezi.

  15. Tako treba sa takvima i to treba da urade svi koje Vučivćević vređa i kleveta a nije ih malo!!!

  16. Čitam i neverujem,pa ovde vise uvreda ka Vučićeviću negi zasta je on osudjen,čak je i dokazano da je bio upravu ,al sta ces ,to smo mk Srbi …

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.