Đorđe Miketić o najnovijim ucenama: Ne plašim se Vučića i Vučićevića 1foto FoNet Milica Vučković; TV Pink/printscreen; Antonio Ahel/ATAImages

Ne bojim se predsednika Vučića, iz čije kuhinje sve dolazi, a tek se ne bojim njegovog Boldrika Vučićevića, kaže za Danas funkcioner stranke Zajedno Đorđe Miketić, upitan za nove ucene nakon snimka koje mu je uputio vlasnik Informera Dragan J. Vučićević.

Naime, on je upitao Miketića da li je koristio neke supstance i koje.

“I zamolio bih gospodina Miketića pre nego što mi odgovori, da dobro razmisli kako će da mi odgovori. I pre nego što zapreti tužbom ili kaže da lažem, da razmisli da možda mogu da dokažem da on možda uzima neke supstance. I kakve supstance”, rekao je Vučićević.

Miketića je prvobitno predsednik Srbije Aleksandar Vučić nazvao “ljudskom sramotom” insinuirajući da o njemu ima “kompromitujuć” material. Nedugo zatim, Miketić je dobio ucenjujuću poruku sa fotografijom koja je uzeta iz njegovog ukradenog kompjutera.

Đorđe Miketić
foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

– Za razliku od njih, ne nosim nikoga na duši, nikoga nisam udario kolima na pešačkom, skrivio nesreću pod dejstvom narkotika niti odavao državne tajne. Ne možete me uplašiti vašim tabloidnim blatom, poručio je Đorđe Miketić.

On je dodao da jedino ko treba da se plaši su oni sami “jer 17. decembar će biti dan kada će svi ljudi ponovo disati punim plućima, a zakon biti osnov za rad svih naših institucija, pa i Saveta za štampu”.

Đorđe Miketić: Pozvaću Vučića za svedoka

Miketić je najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv NN lica zbog pretnji, a da će za svedoka pozvati upravo predsednika Vučića.

– Očito da je on znao za ovo i tražiću da imenuje lice ili lica koji krše zakon – istakao je Miketić.

On je dodao da jedino što nije mogao ni da pretpostavi jeste da će se njegovim životom baviti lično predsednik Vučić, i to još najaviti sa Pinka.

– Prošle nedelje se u istoj emisiji Ana Brnabić bavila mnome i govorila neistine, čak je i pokazivala ulaz moje zgrade, jer ih je očito jako zabolela moja akcija protiv fantomskih glasača koju sam izneo – istakao je Đorđe Miketić.

On je dobio ogromnu podršku opozicionih političara i korisnika društvenih mreža, dok se, sem Vučićevića, i Vladimir Đukanović zapitao čega se Miketić boji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari