Đukanović Miketiću: Očigledno si u strahu šta bi javnost mogla da sazna o tebi 1Vladimir Đukanović Foto: Medija centar

Dok su šira javnost kao i opozicioni političari oštro osudili ucenu u vidu snimka koju je dobio poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić, advokat i funkcioner SNS-a Vladimir Đukanović to nije učinio, već je naveo da je Miketić u strahu „od onoga šta bi moglo da ispliva“.

„Najpre, uvaženi Đorđe, ovo je očito neki skrinšot nekog snimka. Dakle, u pitanju je, bar po onome što mogu da zaključim, snimak tebe i neke crnke u zanosu. Svakako, to je tvoja privatna stvar, mada mi nikada nije bio jasan poriv da se neko snima u takvoj akciji. Meni je ovde daleko zanimljivije ko je autor ovog snimka, pošto je očigledno da nisi pravio selfi. Dakle, ili si fiksirao kameru, što mi ne deluje da je tako, ili vas je neko snimao, što već sada može da ukazuje na egzibicionizam svih vas u toj akciji. Ne želim da sudim o nečemu što video nisam, ali očito te brine ono što je na tom snimku. Kako god, verovatno si u strahu da bi javnost možda mogla da otkrije neke nepoznanice o tebi kao javnoj ličnosti i zato si u panici“, napisao je Đukanović na društvenoj mreži X.

Niko od naprednjaka pre Đukanovića nije se oglasio povodom sramne ucene, koja je došla dan nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Hit tvitu na TV Pink nagovestio da postoji nešto „kompromitujuće“ u vezi Miketića.

„Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić sinoć je u Hit tvitu najavio hajku protiv mene, nazvavši me ljudskom sramotom. A već danas sam u 11 sati i 27 minuta sa meni neopoznatog broja dobio fotografiju uz preteću poruku“, rekao je Miketić za Danas.

On je dodao da će podneti krivičnu prijavu protiv NN lica, a za svedoka će pozvati upravo predsednika Vučića.

„Očito da je on znao za ovo i tražiću da imenuje lice ili lica koji krše zakon“, navodi naš sagovornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari