"Za svedoka ću pozvati Vučića": Miketiću prete objavom privatne fotografije, on najavio tužbu 1Foto FoNet Aleksandar Barda

„Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić sinoć je u Hit tvitu najavio hajku protiv mene, nazvavši me ljudskom sramotom. A već danas sam u 11 sati i 27 minuta sa meni neopoznatog broja dobio fotografiju uz preteću poruku“, kaže za Danas Đorđe Miketić, funkcioner stranke Zajedno.

Dodaje da će podneti krivičnu prijavu protiv NN lica, a za svedoka ću pozvati upravo predsednika Vučića.

„Očito da je on znao za ovo i tražiću da imenuje lice ili lica koji krše zakon“, navodi naš sagovornik.

Pojašnjava da je pre više od godinu dana provaljeno u stan u kome živi i iz koga su odneti njegovi stari telefoni i hard diskovi.

„Naravno o ovome postoji službena zabeleška policije kojoj sam provalu prijavio. Još tada sam znao da se sprema MIKI-LEAKS, kako smo se žena i ja šalili, nekakav kolaž privatnog materijala i njihovih maštarija“, ističe on.

Đorđe Miketić
Foto FoNet/ Milica Vučković

I Ana Brnabić govorila o Miketiću u Hit tvitu

Napominje i da je ovo jasan dokaz da BIA ne štiti državu nit građane, već isključivo radi u službi jednog čoveka, targetirajući i ucenjujući opoziciju i svakog građanina koji se drzne da pusti glas protiv ovog štetočinskog režima.

„Jedino što nisam mogao ni da pretpostavim jeste da će se mojim životom baviti lično predsednik Vučić, i to još najaviti sa Pinka. Prošle nedelje se u istoj emisiji Ana Brnabić bavila mnome i govorila neistine, čak je i pokazivala ulaz moje zgrade, jer ih je očito jako zabolela moja akcija protiv fantomskih glasača koju sam izneo“, zaključuje Đorđe Miketić u izjavi za Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari