Đorđe Miketićfoto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit Tvit.

Miketić je rekao da je Ana Brnabić gostujući na emisiji Hit Tvit ponovo obmanula javnost, govoreći kako gospođa Radica stanuje u ulazu 53a, a on u 53, i da je za sve kriv poštar koji greši donoseći poštu na pogrešan ulaz.

„Stan u kome živim i gde je bila prijavljena gospođa Radica nalazi se u ulazu 53a, a ulaz u dvorište zgrade je broj 53, gde inače ne postoji nijedna stambena jedinica. Pokušavajući da se izvadi iz neistina u koje se upetljala, Ana Brnabić je sada pokušala da mene smesti u dvorište. Ali iznoseći neistine, verovatno slučajno, je iznela i istinu, da je gospođa Radica u 53a, baš tamo gde zaista nalazi stan u kome živim i gde je Radica bila prijavljena, dok je nisam odjavio“, naglasio je Miketić, saopšteno je iz Zajedno-Moramo.

On je snimio i prosledio medijima video u kom pokazuje različite adrese:


Miketić je rekao da je sve lako proverljivo na licu mesta i da obilazak lokacije potpuno demantuju premijerku u pokušaju da zataška ono što vlast koju predstavlja već duže vreme radi, a to je da dovode fantomske birače u Beograd i pokušavaju na sve načine da zadrže vlast.

„Pozivam sve građane Beograda koji imaju sličan problem kao ja, koji su primetili veliki broj poziva na glasanje za ljude koji ne žive u njihovim zgrada, da odu do matične policijske stanice i odjave sve ljude sa njihove adrese koji ne stanuju tu. To će uradi tako što će podneti zahte za odjavu svih lica sa adrese, osim onih čija imena će navesti u dopisu MUP-u“, objasnio je Miketić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari