Otac nastradale devojke i tužilaštvo najavili žalbu na presudu Aleksandru Mitroviću

Ostavite komentar


  1. Radim kao freelancer u svojoj kuci i plus kao invalid ne izlazim napolje, sto mi nije problem, jer imam dovoljno aktivnosti da ispunim dan u cetiri zida, pa mi ova kazna izgleda smesno. Meni bi tih godinu dana proslo neprimetno…

    1. Molim te da se zaustaviš samo na komentaru. Mada, za nas obične smrtnike ovakav zakon ne važi.

  2. Ovo je otvoren poziv za nepostovanje pravne drzave, bruka i sramota!

  3. Advokatska komora Srbije treba da reaguje. Daj jednom budite ljudi i ne štite samo vaše lične interese.

  4. U ovoj propaloj i teško kriminalizovanoj državi aleksandra vučića i njegovog medijskog propagatora mitrovića pinaka, u državi u kojoj su ubistva legalna, a zakoni i pravda ne postoje, otac ubijene devojčice na pešačkom prelazu trebalo bi da se strpi da ubici prođe „kazna“, pa da sačeka kada ubica opušteni krene da pređe ulicu i da reši problem na isti način na koji je to učinio ubica s njegovom ćerkom. Biće 1:1. Svi računi izravnani, a pravda zadovoljena. Bez vučićevog suda i sudije, ube vučićeve sms poruke urednicima medija da poštede mitrovićevog malog, bez buke, mirno .

    1. Mnogim roditeljima, nazalost, nista drugo ne preostaje u ovoj zemlji.

    2. Tuga! Ubio čoveku dete, a roditelje dokusurava država.

  5. Da sam ja otac te devojke ovo se ne bi ovako zavrsilo. Pravda bi bila zadovoljena.

    1. kao kroz maglu mi se cini da je otac ove nesrecne devojke gostovao na pinku, da ga je intervjuisala cini mi se uzelac i da je on rekao kako ne krivi mitrovice…da li se neko seca, da li je neko gledao?

  6. I u ovoj ovakvoj jadnoj nepravednoj srbiji praksa je bila od sada da zbog bezanja sa mesta ubistva i prikrivanja 2 dana te unistavanja dokaza o alkoholu/drogi bilo bi ocekivano da dobije najmanje 3 godina zatvora i ubica ali i njegov otac koji je bio saucesnik u sakrivanju.
    da zato jer je medijski tajkun u talu sa srpskom vlasti sns/av , kazna za ovo je nula prakticno.

  7. Moja baba bi rekla“seme im se zatrlo „…ja nisam kao moja baba ali zaista više ne vidim razloga da Srbija kao država postoji. ..sve sama ološ i fukara…I naravno kukavice koje sede kući i čekaju da ih neko spasi. ..Srbija sa ovakvim institucijama, sa ovakvim političarima i sa ovakvim narodom bolje da ne postoji

  8. А Закон ?

    Све је јасно,син Жељка Митровића, оглашен кривим и изречена му је тзв.казна кућног затвора од једне године,што је противно закону.Наиме,за кривично дело Угрожавање јавног саобраобраћаја из чл. 289 КЗ запрећена је казна затвора за став први до три године, за став други од 6.месеци до пет година, међутим пошто је наступила смрт лица,због радње окривљеног исти је био оптужен због кривично дела-тешка дела противу безбедности јавног саобраћаја из чл.297. ст. 2. за које дело је запрећена казна затвора у трајању од 2.године до 12.година затвора,плус и за дело непружања помоћи лицу, што значи да је било у питању веома тешко кривично дело, за које није било могуће да се врши тзв.ублажавбање казне затвора.

  9. Nisam ;pravnik ali da li je ya ovakva kriv. dela sa smrtnim ishodom predvi]ena nanogica. .Neka odgovori neki pravnik,sudija ili advokat. Znam l;jude koji su oborili pešake (pijane) pored puta i dobijali su 6,8 meseci zatvora u Ćupriji,

  10. Zivela rodovsko-plemenska zajednica, bolje, lepse, kvalitetnije, postenije i prosperitetnije bi ziveli u tom uredjenju. Ovo drzava? Ovo je obor.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.