Otac suspendovanog studenta traži pomoć nadležnih

Ostavite komentar


  1. Stefane, gledaj da završiš negde drugde fakultet. Boli njih uvo za studente. Imaju plate 4000 evra, ne dolaze na posao, jedan asistent postao milioner na restituciji, jedan asistent imao prosek 7, jedna docentkinja kao članica UO Sajma dobila 40000 evra (tako piše na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije).

  2. Mislim da je student u pravu,ako Vas je uvredio imate sud za to ,a sto se ispisnice i polozenih ispita tice neosporno treba mu se dati.Kad vidim kako mu to ne daju jos vise verujem da je student u pravu.Uostalom nije to jedini fak . za koga se sumnja da vlada korupcija i nepotizam cela prosveta je takva .

  3. …da je osudjen zbog pretnji smrcu profesoru, a presuda JESTE pravnosnazna. Ima i pravnosnaznu presudu za povredu casti i ugleda profesora tako da… nije bas sve kako kaze njegov otac.

  4. Zlo i naopako @Samo primećujete!
    Vama su neophodni pokajanje i oprost. Pa, ako posle oprosta nastavite po starom, jedini izlaz će biti lečenje u Dnevnoj bolnici odgovarajuće psihijatrijske ustanove.
    Nije normalno kad čovek ne primećuje realnost, suštinu i istinu, a zatim to izvrće ruglu. Ako ste samo pokvarenjak, opet je to iz duše, opet je izlaz kod psihijatra. Mladi Karanović je tražio samo ispisnicu sa potvrdom za položene ispite. I ništa drugo. A svi Pravni fakulteti u Srbiji su višedecenijski izvor zla koje preti uništenjem naše Otadžbine. Još je gore u Kragujevcu i Beogradu, verovatno slično i u Nišu. Mladić je za pretnju kažnjen ekspresno, kao i žandarmi koji su pre više godina radili po Pravilu službe. Ali tvorci zla u Srbiji uživaju apsolutnu zaštitu đaka generacije i njegovih slugana.
    Tek kad primetite da je Omer Mehić bio antialkoholičar, da su niški žandarmi kažnjeni zato što su savesno izvršavati radne zadatke, da za brisanje dva ključna minuta snimka nesreće u kojoj je ubijen čovek na naplatnoj rampi, da advokat Cvijan nije „nestao“ nego je ubijen, da su mrtva deca živa, ali oteta… ima toga za ceo roman. Tek onda ćete moći da kažete-ja sam zdrav i slobodan čovek.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.