Otkazana današnja konferencija Kriznog štaba

Ostavite komentar


  1. Kome da se obratim i kako da dobijem informaciju o preminulom članu porodice – da li je u bazi i ako nije, zašto nije?

    1. „ucveljena udovica“! Nije ovo vreme za zevzačenja i lažne vesti! Sramoto u oca i majke, ako ih imaš…

    2. Možeš da se obratiš kome poželiš a svako će da te uputi na nekog drugog. I tako u krug. A informaciju nećeš dobiti. Zato bolje odustani.

    3. Imena Preminulih se ne objavljuju upravo zato da bi njihov broj bio teze proverljiv.
      Takodje nepoznato je kakvim motivom je vodjena odluka o zabrsni iznosenja informacija iz klinickih centara odnosno kovid bolnica i uopste svih zdravstvenih ustanova. Kao da virus moze da cuje te vesti i udari gde je najtanje!
      Apsurdna uredba namenjena zataskavanju realnosti i beskrajnim brljotinama vlasti.
      Koliko je obavljenih pogreba u limenim sanducima od pocetka zaraze? Mogu i ex predsednika da honorarno zaposle po ovom pitanju.

  2. NAJLEPSE VAS MOLIM ,DA NOVINARI OD INTEGRITETA ZAHTEVAJU OD VLADE I KRIZNOG STABA DA GRADJINAMA OBJASNE SVE O VAKCINI,O „POJACIVACU „IMUNITETA,SPLIT VAKCINAMA za DECU,PROMENI PRAVILNIKA O IMUNIZACIJI, ITD.

    MOLIM VAS PROCITAJTE INTERVJU INSAJDERA IZ 2011 ,I OBJAVITE U VASEM I NASEM CENJENOM LISTU ZARADI INFORMIRANOSTI I EVENTUALNIH PITANJA I DISKUSIJA NA OVU TEMU.
    SADA SU U PITANJU NASA DECA I NASI ZIVOTI.

  3. Neozbiljno je kad ste pustili narod da ide na glasanje i na utakmicu bez maski tada je eskaliralo.Ozbiljno je kada vidite gde možete sve da idete preko granice.

  4. Zasto ste sklonili moj komentar,koji je bio vrlo vazan O INFORMISANJU SVIH GRADJANA SRBIJE.?
    SAMO HOCEMO DA ZNAMO PRAVU ISTINU.
    SEM BROJA UMRLIH ,ISTO JE VAZNO I SVE ONO STO TREBAMO DA ZNAMO O “ BUDUCOJ VAKCINI“.

    1. O kojoj bre vakcini ženo, još nije ni jedna u prodaji? I ne deri se, idi čitaj nešto.

      1. Gdjo Lidija,, MOJ KOMENTAR SE IZMEDJU OSTALOG ODNOSI I NA USVOJENI PRAVILNIKO OBAVEZNOJ IMUNIZACIJI GRADJANASRBIJE(usvojen 4 maja) u vreme VANREDNOG STANJA,
        PROCITAJTE ( oba clanka),PA MOLIM VAS KOMENTARISITE.
        PREDVIDJA SE VAKCINACIJA CELOKUPNOG STANOVNISTVA,SA SANKCIJAMA ( nemogucnost zaposlenja,registracije automobila,izlaska iz zemlje,prisilno oduzimanja dece i prisilna vakcinacija ODUZETE DECE, novcane kazne.)

        NAMENJENO JE OSOBAMA KOJA POSTUJU PRAVA SVAKOG POJEDINCA BEZ OBZIRA NA VERSKU ,RASNU I POLITICKU PRIPADNOST,SA ISTIM ZAHTEVOM DA SE I MOJE PRAVO POSTUJE.
        ISTOVREMENO APELUJEM NA MISLECE LJUDE U SRBIJI ,DA NAS ZASTITE ,JER NISMO OBICNI KONZUMENTI DNEVNOG SAPSTAVANJA VLADE.,BEZ IKAKVOG PRAVA I MOGUCNOSTI DA SE ZASTITIMO U SKLADU SA POVELJOM UN. O ZASTITI LICNOG INTEGRITETA.

        1. Naporna si. Nemoj da se vakcinises, i za koji mesec necemo morati da slusamo tvoje dranje.

  5. Imam pouzdanu dojavu iz Vladine kancelarije za SPRDNJU sa medijima da je konferecija otkazana jer je Kisićka imala zakazano kod frizerke.

    1. Pogresno si obavesten, morala je da otkaze frizerki jer je kasnila kod manikirke, pa zbog tog pomeranja sminkerka nije na veme obavila posao. Nije lako biti kandidatkinja za ministarku, program obaveza je bas naporan.

  6. Ne možeš se oteti utisku da je mladoj koleginici uvek i najvažnije,ostaviti
    utisak afrodite kriznog štaba..

  7. Izgleda da cemo i dalje da se ponasamo „u se i u svoje kljuse“.Ja ih vise i ne gledam i ne slusam.Moguce je da je dr.Kisic otisla kod frizera ili kozmeticara.Ja joj preporucujem da kupi anti age kremu Magija pcela za lice,pa joj kozmeticarka nece trebati,a mozda se sprema za Mizistra zdravlja.

  8. Najzad jedna lepa vest iz Kriznog štaba- Nema konferencije za medije, koje ionako služe samo dodatnom zbunjivanju ionako sluđenih građana kao i ponižavanju novinara, koji su uvek u prenosima nevidljivi, a često i jedva čujni, a na pitanja dobijaju odgovore kao iz Joneskovih drama. Jedan recimo pita, „Jede li vaša sestra rado sira“, a drugi odgovara :“Ne, ali je zato moj ujka kupio zlatno penkalo“…A televizija bi mogla taj termin da popuni nekom humorističkom serijom, kako danas tako i ubuduće. Koga briga i ko još veruje vašim konferencijama.

  9. Hej ona pita za „racunicu“ tog gospodina. Pa premijerko ti i Vucic pravite „racunicu“ a gospodin Prof. verovatno ima nefriziranu statistiku, koju krizni stab plasira javnosti. Ne bi smela da postoji nikakva vasa „racunica“, trazi se wsamo istinita statistika.. A koje razloge vi iz kriznog staba imate da sve, bas sve falsifikujete (izbori, korona, korupcija, krusik, Jovanjica, BGH2O i dr) treba vi da objasnite gradjanima Srbije. Te vase „racunice“ doci ce nam glave.

  10. Otkazana jer je loncar u Novom Sad napravio zurku sa sns doktorima na splava.Pogledajte portal radio021

  11. Pozorište lutaka danas ne radi??!! Ili je to priprema za sutrašnji nastup sveznajućeg galamdžije? Pa će da nam sopšti kako je opet pobedio Koronu i da dnevno imamo „samo“ oko 300 zaraženih!!Nije samo krizni štab pozorište lutaka ( kako reče onaj doktor), nego sve državne institucije.

  12. Izgleda da je Vucica oneraspolozio srpski zet Palmer. Mora da mu je sasuo lice neke cinjenice koje mu se nisu dopale pa otkazase presicu. Nema veze ionako bi izneli neke nove lazi, u krvi im je to.

  13. Pa lako je utvrditi broj preminulih od korone ako znamo broj sahranjenih u limenim sanducima onda eto broja preminulih sa malom korekcijom za istu proceduru sahrane za jis neke bolesti,

  14. U Srbiji po podacima o cca. 7 mil. gradjana i prosecnog sivotnog veka od 72. god. treba dnevno da umre oko 265 ljudi, mesecno oko 7950 ljudi … E sad, ko je od cega umro je teren za manipulacije. Znacemo za godinu, najvise dve , kada we uporede 2020., 2021 i ne daj boze 2022.

  15. Da ih više ne vidimo i nečujemo, daleko im lepa kuća. A, za sve laži kojima su nas pohapsili i zaustavili državu, odgovaraće, naravno na čelu sa arhi drKonom. p.s. Kaže Vučić: Ana je plakala, i zvala me je 17 puta… Jeste li zaboravili onu prolećnu dramaturgiju?

  16. Kako posaljem komentare sa pitanjima o racunima za respiratore sa kojima je muljao Vucic, ili kad postavim pitanje strucnjacima iz „struke“ da navedu medikamente i cime to oni lece i terapiraju obolele pacijente, ne da mi se ne objave komentari nego citav clanak samo nestane sa sajta Danasa ! O cemu se radi, pametan nisam…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.