Otkazani izleti i ekskurzije, jer je vozačima bez licence zabranjeno da voze

U velikom broju škola i predškolskih ustanova

Ostavite komentar


  1. A kako Car go moze? Njihovi vozaci i ne znaju sta je licenca, a i slabo se snalaze sa jednosmernim ulicama.

  2. Kakva glupost i birokratska ujdurma.Kakva bre licenca, jel ima vozač dozvolu za bus, da ili ne? Kraj priče , pa ukinite i GSB ni oni nemaju svi licence.Samo da razjasnimo, vozač 50 g života, ima 25 godina staza kao vozač busa i sad mu tražite licencu?! Pa da li ima neko normalan u toj sns sekti, da li bar 1 postoji kod vas da je imao ribu u srednjoj školi, da je vozio biciklu, da je vozio krš auto i da je pošteno diplomirao i radio nešto u životu? Ili ste svi kupili diplome i imali nadimak slina kao klinci.Vi ste bre najveći talog, takozvani radikalno nazadni talog.Do juče su vozili buseve , danas su zaboravili?! Teletabis Tinki vinki je za vas nuklearni fizičar.

    1. ona se seti licenci za sve i svašata, jer licenca ima svoju cenu. Onaj ko je do juče vozio bez licence od danas ne sme da vozi bez nje, ugroziće bezbednost putnika. Napredna Srbija.
      Molim vas da potsetimo gospodu policajce, koji su izgleda usko grlo, da niko ne ugrožava više bezbednost učesnika u saobraćaju do njih.
      Neka ministar i direktor policije odgovore zbog čega policija na nebezbednim mestima zaustavlja automobile radi kontrole? Neka odgovore zbog čega policajci nemaju kamerice na uniformama?
      Kada bi imali kamerici morali da da poštuju zakone, jer kod svakog nepoštovanja zakona nama bi bilo jednostavno da na sudu dokažemo njihovo bahaćenje, kršenje zakona, a onda bi policijske stanice ostale bez službenika.
      Ne mogu policajci kroz kazne, naročito od izmišljenih prekršaja, da napune budžet ni za svoje plate, a kamo li za išta više od toga. Zar je previše da se od njih traži i produktivan rad tokom radnog vremena? Ako neko treba da snosi štetu zbog neizdavanja licenci na osnovu podnetih zahteva i nemogućnosti vozača da rade, onda su to glavni neradnici, oni koji svoj posao nisu odradili u predveđenom roku. Zbog otkazivanja putovanja i prouzrokovane štete agencije trebaju da zahtevaju nadoknadu od MUP Srbije.

  3. Licence su samo izgovor da se uzimaju pare i puni budžet. Isto tako i zakonska regulativa za vozača taxija, te mora da ima neznam koju školu i ostale budalaštine. A svaka budala dez ikakve licence i uverenja da je mentalno zdravlje može da sedi u parlamentu, bude ministar, premijer, predsednik kao i diplomata u inostranstvu kao reprezent ove države.

  4. U Njujorku Pakistanci voze taxi. Kod nas agencija za bez. saobraćaja i, na žalost, rukovodstvo saobraćajne policije, pravi haos od života i rada svima, i vozačima B kategorije i profi vozačima. Zašto ntreba licenca? Deca doživljavaju stresove zbog nekog papira koji se traži ljudima koji već imaju vozačku dozvolu, lekarski pregled…. Šta još treba da ima jedan vozač? Naravno , radi se o otimanju novca i svake godine je sve gore.

  5. Ne vidimo kljucan momenat: – Kako se nisu setili licenci barem nedelju dana pre datuma putovanja dece ?! Me ! Dramaticna prica o licenci pocinje tacno na dan i u sat kad je trebalo da se putuje. Zar ne vidite u tome rukopis sadista i mizantropa ? Nagradno pitanje od 1 dinara glasi : – Ko je svima njima Bog i naredbodavac ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.