Otpad iz "Beograda na vodi" pravo pod prozor

Demontirani koloseci, skretnice, šine i pragovi ostavljeni na nekoliko metara od najlepše bašte na Starom gradu, stanari nemoćni

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Uzas od vlasti , svu inspekciju ovoga grada otpustiti i zaposliti ljude sa biroa …!!!

  2. A zašto se taj donji Dorćol zajedno sa Lukom Beograd konačno ne pretvori u najlepši izlaz na reku? Niko više o tome ne priča.

  3. Prijavili smo divlju deponiju u Zaplanjskoj ulici na Vozdovcu, pre 45 dana. Receno nam je da ce poslati nadlezne sluzbe da evidentiraju i uklone smece, medjutim, od tad se niko nije pojavio, zvali smo komunalnu policiju i komunalne inspektore vise puta, i poslednji put smo neprijatnim tonom obavesteni da postoji rok od 60 dana od datuma prijave da nadlezni organi izvrse obilazak lokacije. Verovatno je po propisu da se bar 2 legla glodara mora izroditi pre nego sto neko nesto i uradi. Inace deponija je na glavnoj ulici, kojom prolazi gradski prevoz.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

20. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.