Otrovni dim će danima gušiti Beograd

Gradonačelnik Beograda i njegov zamenik moraju da podnesu ostavke zbog požara u Vinči i zagađenja vazduha, smatraju sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Neverovatno kako smo za par decenija postali drustvo kamenog doba. Cudim se koliko smo mi generalno zaostali a pricamo o Evropi, Uniji. Pa nismo mi za tu Evropu. Nismo nikako. Trenutno stanje drzave je kao 70tih godina 19tog veka.

  2. Ako nas nije dokrajčila radijacia onda će furani i dioksini. Dragi sugrađani iz okoline Vinče i Leštana kako vas nije sramota što sedite kod kuće i udišete otrove.

  3. A da gradjani Vinče organizuju proteste sa zahtevom da se popale i ostale deponije po Srbiji? Neka pokažu solidarnost, što samo oni da budu privilegivani.
    Jeste da su listom glasali SNS, ali i drugi su.
    Solidarnost na delu.

  4. …ma samo sto nismo obukli zute prsluke…!!
    Trpi sajkaca sve zulume, po tradiciji, samo je uvijamo ko besan peskir…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.