Otvara se Akva park na Paliću 1Foto: Elitte Palić

Akva park na Paliću počeće da radi u petak, 15. septembra, najavilo je preduzeće „Elitte Palić“ koje će upravljati ovim kompleksom.

Radno vreme Akva parka biće od 10 do 18 časova, sedam dana u nedelji.

Što se tiče cena ulaznica, celodnevna karta (od 10 do 18 časova) za odrasle koštaće 900 dinara, za decu uzrasta od dve do 12 godina 600 dinara, dok će za decu do dve godine ulaz biti besplatan.

Celodnevna porodična ulaznica za roditelje i jedno dete do 12 godina koštaće 2.200 dinara, a za roditelje sa dvoje dece do 12 godina 2.500 dinara.

Poludnevna karta (od 15 do 18 časova) za odrasle koštaće 600 dinara, za decu uzrasta od dve do 12 godina 400 dinara, a za decu do dve godine ulaz će biti besplatan.

Poludnevna porodična ulaznica za roditelje i jedno dete do 12 godina koštaće 1.300 dinara, a za roditelje sa dvoje dece do 12 godina 1.500 dinara.

Otvara se Akva park na Paliću 2
Foto: Elitte Palić

Kako su naveli iz preduzeća „Elitte Palić“, na ulazu u Akva parka, nakon plaćanja ulaznica, posetioci će dobijati narukvicu koja će im omogućiti zaključavanje slobodnog garderobnog ormarića prema sopstvenom odabiru.

S obzirom na to da je letnja kupališna sezona završena, u Akva parku na Paliću posetioci će moći da koriste bazene i velnes sadržaje u unutrašnjim, zatvorenim delovima kompleksa.

„Gostima će biti na raspolaganju četiri bazena: dva hidromasažna, jedan sa termalnom vodom i jedan dečiji. U funkciji će biti i dva tobogana, jedan za odrasle i jedan za decu“, saopštili su iz preduzeća „Elitte Palić“.

Korišćenje velnes sadržaja će se dodatno naplaćivati i koštaće 500 dinara, a posetiocima će biti na raspolaganju tri saune sa različitim temperaturama, slana soba i dva parna kupatila sa različitim procentima vlažnosti vazduha.

Otvara se Akva park na Paliću 3
Foto: Elitte Palić

U okviru prostora sa bazenima, gostima će biti ponuđeni sadržaji hrane i pića primereni kupališnom objektu.

Kapacitet u unutrašnjem, zatvorenom delu Akva parka iznosi oko 300 gostiju, pa iz preduzeća „Elitte Palić“ mole posetioce za razumevanje ukoliko, zbog interesovanja, ne budu u mogućnosti da prime sve zainteresovane.

„Takođe, molimo posetioce da prate uputstva zaposlenog osoblja i poštuju pravila ponašanja u nameri da se svi prijatno osećaju prilikom posete Akva parku na Paliću“, poručili su iz preduzeća „Elitte Palić“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari