Otvoreno pismo direktora Centra za promociju nauke ministru Šarčeviću

Ostavite komentar


  1. Pa tvoj zadatak je da se odupireš javnoj promociji nenaučnih stavova. Kada država to radi ne daje prave rezultate. Ne postoji nikakav zvanični zahtev od nekakvog tela koje ima prava da pokreće ovakve i9nicijative, pa bi reagovanje ministarstva bilo kao pucanje iz Nore na kreacioniste.

  2. Nije mi jasno zašto se toliko pažnje poklanja peticiji. Gripa ljudi bi mogla da pokrene pitanje, recimo, zakona termodinamike. Zašto mediji polanjaju pažnju ovoj peticiji?

  3. Za obavestenje Nemanji Djordjevicu da je prodaja homeopatskih lekova u Srbiji LEGALNA i da je homeopatija kao jedan od alternativnih nacina lecenja zakonski ODOBRENA jos 2007………………………………………………………………………………………………………….
    Zasto ne obrati paznju na rad "Centra za prirodnjacke studije" ciji je osnivac Miroljub Petrovic koji nesmetano truje mlade sireci i propagirajuci kreacionizam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.