Ovog utorka uz dnevni list Danas vas čeka i besplatan primerak lajfstajl vodiča City Magazine 1Foto: Promo

Tim povodom zavirili smo u redakciju City Magazine i od urednice Aleksandra Držaić, saznali šta nas očekuje u novom broju.

– Pripremili smo City Magazine broj 216 koji, kao i uvek, u sebi donosi brojne najave, recepte, a tu je i intervju sa Vasilom Hadžimanovim. Kulturne preporuke vam donose Vladimir Đurić Đura i mladi glumci iz serije Klan – Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović. Marko Dražić i Ivan Tokin za vas pišu kolumne. Verujemo da je City Magazine pravi saputnik za vaša letnja putovanja, uživajte.

Danas i City Magazine jednom mesečno izlaze zajedno u štampanom izdanju, a sadržaj City Magazine-a je dostupan i u elektronskom izdanju na posebnoj sekciji na sajtu Danasa.

City Magazine jedan je od najtiražnijih i najčitanijih lajfstajl magazina u Srbiji koji pokriva oblasti poput kulture, scene, mode, zdravlja, putovanja i drugih oblasti iz svakodnevnog života.

City Magazine izlazi jednom mesečno u tiražu od 60.000 primeraka i distribuira se besplatno na više od 750 lokacija u Srbiji, među kojima su tržni centri, ugostiteljski objekti, knjižare…

Dan Graf, zajedno sa dnevnim listom Danas i City Magazinom, deo je grupacije United Media, čije sedište je u Luksemburgu, a koja godinama posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Nedavno je svoj portfolio proširila bugarskom medijskom kućom Nova Brodcasting Group i ukupno zapošljava 2.600 ljudi.

U okviru kompanije u Srbiji posluju televizija i portal N1, televizija Nova S, portal Nova.rs, Sport Klub, Grand produkcija, dečje televizije Pikaboo i Vavoom, muzički kanal IDJ, Cinemania, Lov i ribolov i naučna televizija Brainz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.