Novi broj City Magazine uz Danas u sredu 27. aprila 1Foto: Promo

List Danas i City Magazine čekaju vas zajedno na trafikama širom Srbije u sredu 27. aprila.

Tim povodom zavirili smo u redakciju City Magazine i od urednice Ane Rusanov, saznali šta nas očekuje u novom broju.

– Proleće je tradicionalno rezervisano za mnoga gradska dešavanja, najpre u Beogradu i Novom Sadu pa nas u narednom periodu očekuju brojne manifestacije, neke i povratničke pole perioda pandemije. Ako ste ljubitelj mode uživaćete na čak tri događaja – Belgrade Fashon Week-u, Fashion Selection-u i Serbia Fashion Week-u, a koji kreatori će predstaviti svoje nove kolekcije čitajte u novom broju City Magazina.

Takođe, donosimo i opširne najave za Guitar Art Festival i Beldocs, festival dokumentarnog filma i pozivamo publiku da prisustvuje lepim muzičkim i filmskim događajima. Istraživali smo kako će internet mreža izgledati u budućnosti, šta je to Web 3.0, kao i fenomen Doomscrollinga, kompulsivnog skrolovanja kroz sadržaj na društvenim mrežama. Zvuči poznato? Da ne bi sve bilo u virtuelnom svetu otkrivamo ponovo poeziju, predlažemo nove restorane, knjige i njihove najsvežije filmske adaptacije, najnoviju muziku, izložbe, pozorišne premijere…

Za ovaj broj City Magazina govorili su Jelisaveta Miletić, Daško i Mlađa, Magdalena Blažević, Miroslav Tadić i Robert Vajdi. Uživajte u proleću uz City Magazine!

Danas i City Magazine jednom mesečno izlaze zajedno u štampanom izdanju, a sadržaj City Magazine-a je dostupan i u elektronskom izdanju na posebnoj sekciji na sajtu Danasa.

City Magazine jedan je od najtiražnijih i najčitanijih urbanih lajfstajl magazina u Srbiji koji pokriva oblasti poput kulture, scene, mode, zdravlja, putovanja i drugih oblasti iz svakodnevnog života.

City Magazine izlazi jednom mesečno u tiražu od 60.000 primeraka i distribuira se besplatno na više od 750 lokacija u Srbiji, među kojima su tržni centri, ugostiteljski objekti, knjižare…

Dan Graf, zajedno sa dnevnim listom Danas i City Magazinom, deo je grupacije United Media, čije sedište je u Luksemburgu, a koja godinama posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Nedavno je svoj portfolio proširila bugarskom medijskom kućom Nova Brodcasting Group i ukupno zapošljava 2.600 ljudi.

U okviru kompanije u Srbiji posluju televizija i portal N1, televizija Nova S, portal Nova.rs, Sport Klub, Grand produkcija, dečje televizije Pikaboo i Vavoom, muzički kanal IDJ, Cinemania, Lov i ribolov i naučna televizija Brainz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari