Ozbiljne opasnosti iza osmeha

  Ostavite komentar

  Društvo

  Goran Dimitrijević: Nacionalne televizije uslužni servisi vlasti 10

  Goran Dimitrijević: Nacionalne televizije uslužni servisi vlasti

  Dnevnik u 19.30, nova informativna emisija na Novoj S, startuje 1. oktobra i biće produženo i dopunjeno izdanje dosadašnjeg Pregleda dana, koji su gledaoci pratili godinama unazad. Dnevnik će raditi ista ekipa koja je radila i Pregled dana, uz veći broj reportera, i trajaće nešto duže. O tome šta ćemo biti u prilici da vidimo u novoj informativnoj emisiji, razgovarali smo sa novinarom i urednikom Goranom Dimitrijevićem, koji je pored Jelene Obućine postao zaštitno lice izdanja vesti u koje su gledaoci imali najviše poverenja.

  Naslovna strana

  1. oktobar 2022.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

  Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.