Ozbiljnije mere za povećanje broja dece

Strategija za podsticaj rađanja uskoro pred ministrima u Vladi

Ostavite komentar


  1. Od sirotinje koja, ako ima srece da radi, zaradjuje 25,000 dinara, vi tražite da radja decu?!? Imate li trunku humanosti? Znate li uopšte šta je humanost?

  2. Zašto sve vaše akcije propadaju?
    Prvo, vi apsolutno nemate kredibiliteta da preduzimate bilo kakve aktivnosti, koje se tiču naroda, jer ste nesposobni, nestručni, bez iskustva, bez iskrene volje da to što radite uspe,…i
    drugo, u svemu gledate samo ličnu korist.
    Npr premijerka govori o natalitetu i kaže kako je mnoogo važno što trudnice više neće morati da podnose milijardu papira.prijava novorođenčeta nikad nije bila problem, dok premijerka nije „uočila“ taj problem i dok njezin brat nije uradio (a znamo kako to funkcioniše i koliko uje trajalo) softver i uzeo te godine preko 30 miliona evra.
    Predsednik Saveta za populacionu politiku Vlade Srbije je Brnabić, zamenik, Đ.Dejanović, član, Z.Mihajlović,…
    I na šta je njihovo delovanje osuđeno?
    Pogotovo imajući u vidu koliko se kad nas u poslednje vrema razmahao svetski homoseksualni lobi, farmakolobi, trgovinski lobi decom,….
    Eto, čekam da vidim kako ćete potrošiti te pare.

  3. Ozbiljna mera je da zena sa troje dece i 15 (ili 20) god radnog staza ima pravo na punu penziju. To je prva mera pa onda finabsijska i druga pomoc i podrska, bez ovoga sve je sminka, prazna prica i bacanje prasine u oci.

  4. U pravu si, treba obezbediti deci pristojan zivot, pristojnu ishranu bogatu vitaminima i vlaknima, sigurnost, perspektivu, socijalizaciju , deciju sobu, edukativne igracke, da citaju knjige, putovanja da upoznaju svet itd inace mogu da izrastu u ovakve kao ti.

  5. Trlja baba dlan da joj prodje dan. Sto se grbavo rodi vreme ne ispravi. Drzava gde svoj narod tretira ko robove gde zakon o radu ima feudalnu snagu,gde trula elita haraci zemljom a zapad iznosi sav kapital iz zemlje nece nam nista promeniti stanje jos dugo godina. Nekad je vlastela bar svoje robove drzala zdrave i site kako bi mogli da rade danas sto nas je manje statistika je bolja

  6. Podizanje jednog deteta koje će postati zdrav i obrazovan član društva košta $233,610. Naravno, vi to možete učiniti i za manje, ali ćete imati iskompleksiranog bolesnika bez škole.

  7. Povodom ankete najavljene od premijerke: moje dete uskoro puni 18, i intenzivno trazi neki evropski fakultet koji stipendira talentovanu decu.U krajnjem slucaju nakon naseg fakulteta odlazi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.