Od lekara, čuvara do upravnika: Ko je sve odgovoran za smrt zatvorenika u KPZ Padinska skela?

Ostavite komentar


  1. Svako ko je odgovoran mora da odgovara zasto zato sto ako sad pisimo pa bice bolje ….gospodo nece..mora cvrsta ruka

  2. Zbog ovoga padaju Vlade, a kod nas ministri pravde..policije i td., sute…misevi

  3. Čuvari se primaju po preporuci a ne po sposobnosti. Zamislite da primite psihopatu na to radno mesto,jer vam je rodjak. Taj sistem je unazad 100 godina. Imate na sajtu na kojim zanimanjima najčešće rade psihopate.

  4. Ko zna, koliko sličnih slučajeva ima, po našim zatvorima? Nesme se dozvoliti, da se sve zataška. Sve odgovorne, od cuvara i lekara, do upravnika i načelnika, suspendovati do utvrđivanja odgovornosti. Zatim, hapsiti i smestiti uh zatvor, za primer onima koji dođu na njihovo mesto.

  5. Спаваш ли мирно, комшија.
    Нема петарди више, а нема ни деде.
    Што навуче клетву на бебу. Знаш ли да ће деца испаштати грешке родитеља.

    За исли се колико свећа требаш да запалиш за покој деде.

    А још да поменем судију. 30.000,00 динара казне за петарду. Зашто нисте казнили ове што су тукли артиљеријом за Сретење.
    И то „плаши бебе“

    Куда ће вам душа грешници.
    Требало би да вам објаве имена да народ зна ко је све крив за дедину смрт.
    Срамоте се до гроба лицемери.

  6. Čuvari, doktori po zatvorima….svi su oni mnogooo slabo plaćeni i normalno da ne rade svoj posao kako treba. Jel vidite da je non stop otvoren konkurs u up za izvr kr sankc da non stop traže radnike, kao i u pošti i po drugim slabo plaćenim firmama. Posao odgovoran, stresan, rizičan a plata 500€??? Pa bre toliko ministar policije dnevno troši u kafani!!! Dobro im ne uteknu svi zatvorenici!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.