Pajtić o izjavi Mikija Manojlovića: Prostački je slagao (VIDEO) 1Foto: Printscreen/YouTube/N1; FoNet/Marija Đoković

Tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji „Persona non grata“ na N1, glumac Miki Manojlović izjavio je da je nekadašnji predsednik Demokratske stranke i profesor prava na novosadskom Univerzitetu Bojan Pajtić članove žirija Sterijinog pozorja 2017. godine nazvao u tvitu „go**nima“ jer nisu dali nagradu Kokanu Mladenoviću, da bi onda sam Pajtić podelio taj sporni tvit, uz komentar da je Manojlović „prostački slagao“.

„Stiže Tviter demokrate, čoveka za koga sam glasao, koji je jedno vreme bio i predsednik stranke, Demokratske stranke, koji se zove Bojan Pajtić. Tviter, koji kaže ‘ona go**a’, a to smo mi, nas pet, mi smo ta go**a… Ona go**a, kaže, nisu dala nagradu… recimo… ovom… Kokanu Mladenoviću“, rekao je Manojlović sinoć, a na opasku novinarke Nataše Miljković da zaista nagradu nisu dali, glumac je odgovorio da je preko uvrede prešla kao da joj je rekao dobar dan.

Taj deo razgovora preneo je na svom profilu prorežimski Tviter profil „Detektor laži“, na osnovu čijih tvitova režimski portali često prave tekstove.

„Sram ga bilo. Demokrata…“, naveo je Manojlović.

Zatim je usledio Pajtićev tvit: „Miki Manojlović večeras prostački slagao da sam članove žirija Pozorja 2017. na Tviteru nazvao go.nima! 1. prezirem vulgarnost; 2. nikada u životu ne bih uvredio pok. Isidoru Žebeljan i Eminu Elor; 3. tvit se jasno odnosi na neimenovanog člana, a Manojlović se očito, prepoznao“.

On je retvitovao i svoj tvit u kom se spominje žiri Sterijinog pozorja, u kom piše: „Član žirija Sterijinog pozorja vrši pritiske da Kokanova fantastična predstava, iz političkih razloga, ne dobije nijednu nagradu. Banda“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari