Paketi za deo penzionera i ugrožene u Novom Sadu

Zasedeo krizni štab

Ostavite komentar


  1. Nasim penzionerima svaki vid pomoci je znacajan, gradska vlast brine o svojim sugradjanima.

  2. Kakav odnos ove zemlja ima prema starijim gradjanima to je izuzetno zaista. Pomaze im se maksimalno, prvo jednokratna pomoc za sve penzionere, sada i ovo, takodje svaki dan ih zovu volonteri i izlaze im u susret na sve moguce nacine.

  3. Bravo za Novi Sad, velikodusna pomoc za najugrozeniju starosnu grupu. Covid19 je sve opasniji i nanosi stetu svim gradjanima ove zemlje, ali drzava radi sve sto je u njenoj moci kako bi pomogla svom narodu.

  4. Srbija je danas jedna ekonomski stabilna zemlja, dokaz za to su velika ulaganja u raznoraznu medicinsku opremu, zatim i ova pomoc penzonerima govori u prilog tome, Srbija ne stedi i zeli sve najbolje za svoj narod.

  5. Bravo za Novi Sad! Uskoro će i u drugim mestima stići pomoć starijim građanima što je za poštovanje i pohvalu.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji toplo i nestabilno vreme 10

Danas u Srbiji toplo i nestabilno vreme

U Srbiji će danas biti toplo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, a posle podne i s lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.