Predškolska ustanova Radosno detinjstvo i ove godine će organizovati doček Nove godine za mališane u dežurnim vrtićima. Cena dočeka trebalo bi da ostane ista kao i prethodnih godina, a dolazak Deda Mraza u vrtiće posebno će se naplaćivati, u dogovoru sa roditeljima.


– Sada već tradicionalno, i ove godine ćemo organizovati doček za mališane. Uskoro ćemo početi sa anketom među roditeljima da utvrdimo koliko ima zainteresovanih. Anketa će trajati do 15. decembra, tako da ćemo oko 20. već skupiti podatke i prema tome odrediti koliko će vrtića biti dežurno tokom novogodišnje noći. Doček podrazumeva tri obroka, noćenje, kao i razna iznenađenja za mališane, rekao je Borislav Samardžić, direktor PU Radosno detinjstvo.

Prema njegovim rečima, za dobar provod mališana biće zadužen ceo tim vaspitača i zaposlenih u vrtićima, a besplatne novogodišnje paketiće je ove godine pripremila kompanija Univerexport.

Paketiće će u toj akciji dobiti 15.116 dece, a oni će biti podeljeni u periodu od 15. do 25. decembra. Novogodišnji paketići će, pored novosadskih vrtića, stići i u vrtiće Radosnog detinjstva u Kovilju, Kaću, Budisavi, Petrovaradinu, Sremskim Karlovcima, Sremskoj Kamenici, Rumenki, Futogu, Veterniku, Begeču, kao i svim ostalim mestima u kojima rade vrtići novosadske predškolske ustanove. U dogovoru sa upravom Radosnog detinjstva, Univerexport će u jednom od novosadskih vrtića posebno organizovati novogodišnju predstavu za decu sa Deda Mrazom koji će mališane obradovati novogodišnjim paketićima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari