Paljenje baklji će se završiti kao slučaj Savamala

Pravnici uvereni da neće biti efikasne istrage organizovane upotrebe pirotehničkih sredstava u političke svrhe

Ostavite komentar


    1. Već je rekao. Svi prekršioci policijskog časa biće kažnjeni. Što je izazvalo salvu smeha u publici…

  1. Nisu dva prekršaja počinjena već najmanje tri. Pravnici zaboravljaju prekršaj nepostupanja službenog lica. I slučaj Savamala nije završen. Kad-tad biće rešen.

  2. Kako nepoznata lica kada je predseenik izjavio da je to neka inicijativa mladih. Čovek je obavešten, pitajte njega.

  3. Nažalost, znamo s kim imamo posla i niko nije ni očekivao drugačije. Dok je ove vlasti…

  4. Srbija sve više liči na Nemačku 1938. i kristalnu noć. Ovog puta Jevreje su zamenili svi oni koji nisu u sns partaj.

    1. Gospodo, lupanje u šerpe i stvaranje buke je isto kao i paljenje baklji. Obe ove radnje su ugrožavanje prava drugih gradjana. Pravo gradjanina je ograničeno samo onda kada ugrožava pravo drugoga. Znamo koliko ima bolesne dece, bolesni stariji ljudi, ljudi koji rade i u to vreme spavaju itd. Lupanje i paljenje baklji i galama pri tome ugrožava njihovo pravo na mir. Prema tome, svaka motika ima dva kraja.

      1. Narodu je poznata poslovica “ svaka batina ima dva kraja“, a ne motika. Zapamti je naprednjački bote.

      2. To samo u tvojoj i glavi tvojih pajtosa može da bude isto… Gradjanin koji lupa u šerpu na svojoj terasi i huligani koji se penju po krovovima tudjih zgrada sa ozvučenjem i bakljama u vreme policijskog časa i zabrane okupljanja…. daaaj ne vredjaj nam i teligenciju. Čak i vi botovi bi morali bolje da znate.

    2. Sačekaj da dobiju izbore i promene ustav. Onda baš nećeš moći da napraviš razliku između dve države.

      1. Ako vam se ratuje, idite negde kao plaćenik. Dosta mi je bolesnika koji bi da biju, prebijaju, ubijaju, vešaju… Lečite svoje komplekse negde drugde. Iako ne mislite da je tako, u Srbiji su najbrojniji oni normalni, koji nisu ni za jednu stranu. To je ovih 45-50% koji ne glasaju, a ima ih i barem 20% među ovima koji glasaju. Samo, ti koji su normalni, a ipak glasaju, oni kao biraju manje zlo. Neki misle da je to opozicija, a neki da je to vlast. Ipak, svi mi mislimo da su obe te strane zlo, ali ne želimo da gledamo borbe po ulicama.

  5. Inicijator i podstrekac je: narodnim pislanik, Djuka zvani moler
    Odgovoran : Ministar policije, zvani: fals diploma
    Svedok i poznavalac ucesnika: predsednik Srbije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.