Palma povodom optužbi Marinike Tepić: Ne mora tužilaštvo da zove, sam ću se sutra javiti

Ostavite komentar


  1. Pa matori da navratis malo, moze i na sopstvenu incijativu, u tuzilastvo, nego kako. Ne znam kako je samo Palma ziv, ukoliko je ovo istina?! Da li je moguce da roditljei nisu reagovali, odavno, ukoliko su njihove cerke bile zrtve?!

  2. Raskrikan si vepre sterilni. Jagodinci vežite ga za testise i u centru grada navlačite se konopca na sve četir strane sveta

  3. Palma sve si stekao u poznanstvu i saradnji sa Arkanom a dobro se zna šta je i ko Arkan bio u Srbiji a ti si njegov vojnik

  4. Celo Pomoravlje zna ko je ovaj Marković , i koji je to kriminalac . Počeo je sa konjima da vozi ugalj iz stovarišta po selima i Jagodine ,a u lopovske i kriminalne vode ušao je učlanjenjem u stranku kod ubice i lopova arkana .Dalje je sve išlo kao po loju. Sa svima se slizao ,pa čak i sa tadićem . Normalno uvek je ratni profiter bio ,pod firmom patriotizma. Evo već devet godina zajedno sa ostalom kriminalnom bagrom ,podržava ovu ssnsovsku lopovsku vlast . Svi znaju u Jagodini za njegovo bahaćenje ,jer navodno niko mu ništa ne može . Sve ovo ostalo što ide uz milione , koje su on i njegovi hohštapleri pokrali ,slede i bahanalije , raznorazne seksualne nastrasnosti kao dokaz superiornosti i moći. Pojedine novinarke iz Jagodine su pisale u lokalnim novinama o markoviću kao kriminalcu ,i to još 2013godine ,ali je to zataškano. Morate razumeti da ovde narod živi u strahu ,svi su u strahu ,tako da ovde u Jagodini vlada teror kriminalaca . Ja verujem ovoj gospodji Tepić ,jer do sada uvek je govorila istinu.

    1. Sine, u potpisu su si iz Trstenika a u tekstu koemntara kazes da si iz Jagodine. Odluci se odakle si.

      A sto se Palme tice, takav lik je moguc samo u Sumadiji, prototip savremenog „domacina“, sposobnog biznisMena kome Betoven svira na uvce. Ali kad razmislim ni ortaci mu iz koalicije sa Juzne pruge nisu bolji, zamislim Tonceve i brr, najezim se ko su „sherifi“ po srpskim varosima.

    1. Nije on nokakav političar. Političar na visokoj funkciji o kome govori Jurić, a ne sme ime da kaže (tako mu naredito)je pijani janjevac.Ovaj bravac je nebitan lik u politici. On je bizMISNEN. Treba ih obojicu uštrojiti. Janjevac se pravi blesav, dobio je zadatak da promeni ustav i da ozakoni istopolne zajednice. Ako sad narod ne ukapira gde mi živimo i ko vlada ovom zemljom, spasa nam nema.

  5. Svi muškarci Jagodine koji za ovo znaju,molim vas.. izvršite samoubistvo,vi ste sramota Srbije i pravoslavlja

    1. Imati onu stvar medju nogama ne znači biti muškarac.
      Po temi, mislim da g-dja Tepić sigurno ima još neka dokumenta, možda video snimke. Samo je problem g-dja Z.Dolovac.

  6. Tepicka je Zagrizla debeo Zalogaj
    Ako ovo dešavanje u Jagodini nije istina
    Onda ga je Nagrbusila nacisto

  7. Gde je i sta radi srpska majka da podrzi svoje prijatelje, onako istinski kao majka zenskog deteta

  8. moze tamo da mu odma’ s’nogu urade poligraf i slobode ovog „finog gospodina“ svih optuzbi. To je u drzavi Srbiji standard koji se primenjuje da u startu abolira drzavne funkcionere, od predsednika na ovamo.

  9. Gospodin Markovic hoce da dodje sam u Tuzilastvo ( kog dobro poznate Z. Dolovac ) ali obicaj u Jagodini ( Svetozarevu ) je da pozive na razgovore donose policijske “ marice “ a ja bih poslao i Interventni Vod ( zlu ne trebalo ) . . .

  10. Ako je ovo tacno sto se iznosi za ovo bi morala da bude ozbiljna robija, ako treba pola vlade pohapsiti ali ipak je ovo Srbija, ovo ce se zataskati samo ce Palma postati jos poslusniji prema gospodaru koji ga ocigledno drzi u saci.

  11. Ма да ли је то могуће? Арканов кум да се бави таквим стварима, просто немогуће. Ко ће још ту да исплива из СПС-а и СНС-а. Монструми једни, имате ли вашу унучад, душе ионако немате. Живела Мариника, живела Слободна Србија!

  12. To znaju i ptice na grani u Jagodini narocito.. Samo me cudi kako to neko ranije nije prijavio.

    1. pa nije ranije gazda naredio. Ono, dijete, svi oni imaju istog gazdu. Zato nas i vrte u krug, ko pas svoj rep, decenijama. Ništa u ovoj zemlji ne biva, dok gazda ne naredi. A da je ovu raspojasanu kriminalnu bandu olkupljenu oko SPS-a odavno trebalo demontirati i strpati u buvaru, trebalo je.

  13. Neverovatno kako se uvek poveruje Tepicki za neke afere i saznanja a gomilu puta do sada dokazano da su pretezno lazi. Lazi koje odrzavaju mrznju prema drugim politicarima i da oni koji ne podnose ove na vlasti budu jos vise ratoborniji. Ocekivalo se ovo od kada je njihov Lecic optuzen za silovanja ali kada je njihov u pitanju, onda se trzi da se ne napada dok ne bude optuzen ili oslobodjen ali ako je neko upitanju iz drugog tabora, tada navali sa osudjenoscu. Petpicka vas tako dobro trenira i igra se sa vasim glavama, da nisten svesni.

  14. Volino nebaždarena, na most pa u Moravu. Pustiti Velju na vikend, da ga „reguliše“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.