Palma povodom optužbi Marinike Tepić: Ne mora tužilaštvo da zove, sam ću se sutra javiti 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković – Palma izjavio je danas da su optužbe koje je na njegov račun iznela potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić „najgnusnije laži koje je ikada čuo“.

Tepić je danas na konferenciji za novinare optužila Markovića da je na svoje žurke u hotelu „Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u klubu „Tigar“ u tom gradu, dovodio iz Beograda „devojčice od 15, 16, 17 godina“, koje bi nakon žurki „ostajale sa njim“, ili sa njegovim gostima, a emitovano je i video svedočenje o tim događajima muškarca sa zaštićenim identitetom koji je naveo da je „radio za Palmu“ u vreme o kome svedoči.

„To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako gospodine Đilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vređa, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili“, naveo je Dragan Marković Palma u pisanoj izjavi.

On je naveo da „tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive“, i da će „sam sutra otići da kaže da je Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži“, ali da će u tužilaštvu morati da se pojave i Marinika Tepić i muškarac koji je pod zaštićenim identitetom putem video snimka izneo svoje svedočenje o dešavanjima u Jagodini.

„Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovrnice, jedino što ste rekli, a da je istina je to, da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor“, rekao je Marković.

Kasnije danas je predsednik fondacije „Tijana Jurić“ Igor Jurić izjavio da sigurno postoje osnovi za sve tvrdnje koje su danas iznete na konferenciji za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, a tiču se pedofilije u Jagodini.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

32 reagovanja na “Palma povodom optužbi Marinike Tepić: Ne mora tužilaštvo da zove, sam ću se sutra javiti”

  1. Pa matori da navratis malo, moze i na sopstvenu incijativu, u tuzilastvo, nego kako. Ne znam kako je samo Palma ziv, ukoliko je ovo istina?! Da li je moguce da roditljei nisu reagovali, odavno, ukoliko su njihove cerke bile zrtve?!

  2. Raskrikan si vepre sterilni. Jagodinci vežite ga za testise i u centru grada navlačite se konopca na sve četir strane sveta

  3. Palma sve si stekao u poznanstvu i saradnji sa Arkanom a dobro se zna šta je i ko Arkan bio u Srbiji a ti si njegov vojnik

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.