Parović: Vlast odustala od objavljivanja oproštajnog pisma

Nastavlja se sa zahtevima da se istraži smrt nekadašnjeg generalnog sekretara Predsedništva Srbije

Ostavite komentar


  1. E moji srblji naivni…napredne vrane i hijene su vam popile mozak i pojele kičmu.

    1. A vas su te vrane i hijene preskočile jer nosite zaštitni šlem od aluminijumske folije?

  2. Vest o (navodnoj) smrti Cvijana nije nigde objavljena zato što Cvijan nije umro niti se utopio u Dunavu.Cvijanu je Vučić isplatio pozamašnu svoticu da ostane u Americi i da zaćuti zauvek, a smrt je fingirana. Ista je to bagra. Ćutanje porodice je najbolji dokaz, kao i ono što je spakovano u sanduku. Imam rodbinu koja živi u Čikagu više od 50 godina i znam o čemu pričam.

    1. Da je tako nikada ne bi lazirali njegovu smrt, nema potrebe. Ako je vec nestao, skolnio se, sa pozamasnom cifrom u dzepu, jos u USA. Glupa teorija, bez ljutnje. Neko je morao da potpise da je radio obdukciju, neko da je nasao telo, svi ti ovako rizikuju debelu robiju. Sto bi nekog sklanjali pa rekli da je umro, pa nije on begunac od nekog suda UNa i slicno, ili neki teski kriminalac koga ceka dozivotna da tako radi.

  3. Tako je i pokojni istražni sudija „nadjen“ u Dunavu, navodno se „samoubio“. Baš čudna koincidencija????

  4. Da je tako nikada ne bi lazirali njegovu smrt, nema potrebe. Ako je vec nestao, skolnio se, sa pozamasnom cifrom u dzepu, jos u USA. Glupa teorija, bez ljutnje. Neko je morao da potpise da je radio obdukciju, neko da je nasao telo, svi ti ovako rizikuju debelu robiju. Sto bi nekog sklanjali pa rekli da je umro, pa nije on begunac od nekog suda UNa i slicno, ili neki teski kriminalac koga ceka dozivotna da tako radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.