Patrijarh: Državnici da ne dozvole otuđenje Kosova

Ostavite komentar


  1. Pa zasto apelujete preko medija kad se druzite snjima svaki dan ,recite im u lice!

  2. Kako su Srbi dobili Vojvodinu? Tako što su im je Madjari poklonili? Pa neće biti. Možda i madjarske "patrijote", kao i srpske čekaju svoj trenutak? U Subotici je 1911. bilo 3% Srba. Pametnom dosta.

  3. "Apelujemo na naše državnike da ne smeju nikada da daju svoju saglasnost na otuđenje Kosova i Metohije"…. negde u dubini pomućenog razuma grešni Vučić zna da ne sme to da uradi, ali greh ga nadjačava i polako vodi ka večnom ognju….. Zapravo on to može da uradi samo privremeno, jer istorijski gledano ovde mora da se pita narod referendumom……

  4. Vi slobodno razgovarajte, mi odosmo u inostranstvo da vas ne gledamo.

  5. Sledeci put kad vencavate nekog od politicara (kao Selakovica onomad) ili secete kolac na slavi kod Karica ,uzmite mikrofon i obratite se ovim recima gostima medju kojima je sve sami vrh vlasti (SNS-a,SPS-a…)To su ti "drzavnici",nema drugih!

  6. kako te nije sramota da tako pricas: ti, kao ti i tvoji bivsi pajtasi Pavle & Milosevic ste umanjili Srbiju i zagadili odnose sa komsijama!
    Zaboravi Kosovo, kao i Crnu Goru!
    Zaodeni se s tvojom karnevalskoj odorom – odi poseti Kacavendu u Bjelinji da te malo utesi!

  7. Poitickog dijaloga sa Albancima nikada nije ni bilo; ni 1968 ni 1981 ni devedesetih. Samo policija, vojska pa udri Arbanase! Dosadilo ljudima da ih srpska policija i vojska maltretira, da su im skole pozatvarane, da su celo stolece gradjani drugog reda. Uzeli stvar u svoje ruke, osnovali gerilski pokret OVK (kao Tito partizanski pokret) i otpoceli rat za nezavisnost, bas kao i Titotvi partizani protiv nacista i domacih izdajnika. Rat su dobili, zasto bi sada poklanjali svoju slobodu dojucerasnjim ugnjetavacima?

  8. Propade Srbija zbog Kosova! A reci patrijarha necu ni da komentarisem. Sledeci put od njega ocekujem da izjavi da ne treba da se odricemo Gvatemale.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.