Paunović: Zasad nam nije potrebna pomoć Ministarstva odbrane

Kakvu saradnju Paraćin očekuje sa Vojskom Srbije posle iskustva Grada Šapca

Ostavite komentar


  1. Gospodine Paunoviću, Vi lično se ne pitate o upotrebi VS već neko drugi. Uzgred, u Šapcu pripadnici VS obezbeđuju bolnicu…a ne kako Vi navodite da vojska ništa be obezbeđuje u Šapcu.

  2. Ja sam poslednji koji bi da brani Vulina i generale.Ali u ovoj situaciji,Zelenović je potrčao kao ždrebe pred rudu.Slučajno ili namerno, sigurno zna on i njegova ekipa.Vojska je rekla da nema više kreveta.A Zelenović, pošto je opremio salu Ekonomske škole ima sigurno i ,,svoje,, lekare, medicinske sestre i sve ostalo potrebno osoblje, pod punom ,,ratnom,, tj. ,,COVID 19,, opremom???

Ostavite komentar


Društvo

Pritvor zbog marihuane 8

Pritvor zbog marihuane

Policija je zaplenila 3,7 kilograma marihuane i uhapsila M. R. (33) koji se tereti za neovlašćenu proizvodnju i prodaju droge, saopštila je danas Policijska uprava Sremske Mitrovice.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.