Pavlović: Problemi Kanala 9 nisu rešeni, u ponedeljak ponovo štrajk glađu

Ostavite komentar


  1. mnogi od nas u komentarima smo još tada rekli da ste učestvovali u predstavi za javnost sa ikebanom premijerkom i da je njihov jedini cilj bio da vas sklone sa ulice a usput vas još i izvređali u tom „reality“-u. Jednostavno je ili ćete se, kako to naprednjaci kažu, sagnuti i poljubiti nogu „vođi“ i zabraniti gostovanja opozicije i ostalih koji kritički gledaju na ovu nakaradnu vlast na vašoj TV ili će vas uništiti kao što su to uradili nemalom broju medija širom Srbije.

    Zato ne želim da vas podržim u štrajku glađu jer time od njih ništa nećete dobiti a opet razumem vaš vapaj za pravdom pa nisam ni protiv vas. Od njih nećete ništa dobiti jer ako dozvole slobodne medije za dve godine padaju na 10% i odlaze u istoriju a to nisu ljudi koji će tako lako sići sa vlasti.

    Sve najbolje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.