Zbog isteklog roka „Pčelica“ uništila 200 kilograma keksa, Piksijevu donaciju

Ostavite komentar


  1. Od tri tone keksa baceno je 200 kg zbog isteklog roka trajanja…A sta bi sa 2800 kg ? Taj je pojeden na vreme ?

  2. Moje dete je pre dva dana u vrticu jelo taj keks. Svakodnevno mi prica sta jede, I onako sva srecna je rekla da je jela keks patrolne sape u vrticu, da bih popodne procitala na portalima da je istom istekao rok. Ljuta sam I veoma besna.

  3. Ovde ima osnova za krivicnu prijavu ko vrata. Zasto keks nije podeljen deci odmah kada je dobijen u vidu donacije nego je gospodja direktorka cekala skoro godinu dana? Znala je odlicno kada je donacija stigla, pa slikala se tada sa Piksijem i objavljivala na drustvenim mrezama. Dalje, jer ona to donaciju daje deci kao uzinu, a naplacuje roditeljima? Ovde inspekcija ima posla na pretek. Samo da ne stradaju zaposleni ni krivi ni duzni.

  4. Ja ne mogu da verujem,a dete mi danas Prica kako su jeli kolac od keksa u vrticu i da je bio prelep

  5. To što je prošao rok ne znači da je pokvaren Nama su ameri slali keks iz drugog rata kao pomoć bio je ispravan

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.